Vokietijos futbolo milžinų dvikovoje – įvarčių gausa ir „Bayern“ pergalė

Šeštadienio vakarą visų Vokietijos Bundeslygos aistruolių akys krypo į centrinę turo dvikovą, kurioje santykius išsiaiškino du šalies futbolo sunkiasvoriai – Dortmundo „Borussia“ ir Miuncheno „Bayern“. Pergalę rezultatu 3:2 po permainingos kovos iškovojo bavarai.

 Vokietijoje bavarų klubas pranoko vienus iš pagrindinių savo varžovų.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Vokietijoje bavarų klubas pranoko vienus iš pagrindinių savo varžovų.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2020, 9:46 PM

Pirminis daugkartinių šalies čempionų džiaugsmas išsiveržus į priekį truko labai neilgai, mat 27 min. Roberto Lewandowskio pelnytas įvartis po VAR peržiūros buvo neįskaitytas.

Pirmojo kėlinio pabaiga prilygo geram veiksmo filmui. 45 min. šeimininkus į priekį išvedė Marco Reusas, tačiau keliomis papildomomis pridėtomis minutėmis maksimaliai pasinaudojo ir svečiai iš Miuncheno.

Jau ketvirtą pridėtą pirmo kėlinio minutę rezultatą išlygino Davidas Alaba ir komandos patraukė į rūbinę.

Gerą bangą pagavę Hanso Flicko auklėtiniai nesustojo, o iš karto po pertraukos 48 min. savo įvartį sumedžiojo R.Lewandowskis.

80 min. „Bayern“ pergalę jau beveik turėjo savo kišenėje, kuomet trečią ekipos įvartį pelnė Leroy'us Sane, tačiau vos po dviejų minučių Bundeslygos grandų dvikovoje savo žodį tarė ir jaunasis Erlingas Haalandas.

Tiksint pridėtam teisėjo laikui R.Lewandowskis pelnė dublį, tačiau po VAR peržiūros įvartis iš lenko ir vėl buvo atimtas. Netrukus nuaidėjo finalinis teisėjo švilpukas, signalizavęs Vokietijos čempionų pergalę.

Su 18 taškų „Bayern“ šoktelėjo į pirmą Bundeslygos vietą ir dabar trimis pirmauja nuo trečioje vietoje esančios „Borussia“ bei dviem nuo ant antrojo laiptelio stovinčių „RB Leipzig“ futbolininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.