Netikėtumai: „Manchester City“ barsto taškus, „Chelsea“ pralaimėjo

Antradienį 13-ojo Anglijos futbolo čempionato turo rungtynėse sulaukta netikėtumų. Favoritais laikyti klubai nesugebėjo laimėti savo mačų ir prarado taškus.

„Manchester City“ ekipa.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
„Manchester City“ ekipa.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2020, 12:55 AM, atnaujinta Dec 16, 2020, 1:00 AM

Namuose žaidę „Manchester City“ futbolininkai nesugebėjo įveikti lygos naujoko „West Bromwich Albion“ ir mačas baigėsi lygiosiomis – 1:1.

„Miestiečiai“ pirmieji išsiveržė į priekį po 30 min. pelnyto Ilkay'aus Gundogano įvarčio, o 43-ąją minutę „Manchester City“ gynėjas Rubenas Diasas nesėkmingai bandė blokuoti varžovo smūgį ir nukreipė kamuolį į savo vartus.

Daugiau įvarčių pelnyta nebuvo. Kai teisėjas pridėjo 4 mačo minutes, tuo itin nepatenkintas buvo mančesterio ekipos treneris Pepe Guardiola.

Tuo tarpu dar blogiau baigėsi Londono „Chelsea“ ekipai, kuri 1:2 nusileido namie kovojusiai „Wolverhampton Wanderers“ ekipai.

Visi įvarčiai krito antrajame kėlinyje, o pirmieji į priekį 49-ąją minutę po Olivier Giroud įvarčio išsiveržė „Chelsea“.

„Šeimininkai“ rezultatą išlygino 66-ąją minutę po puikaus Danielio Podence'o smūgio, o Pedro Neto pergalingą įvartį pelnė jau per teisėjo pridėtą laiką – net 95 minutę.

Šeimininkai galėjo išsiveržti į priekį po 81 min. skirto 11 metrų baudinio, tačiau peržiūrėjus VAR sistemą jis buvo anuliuotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.