R. Vėževičius ir E. Bračkus Gargždų ekipoje lieka dar metams

Dar vienas susitarimas pasiektas – Robertas Vėževičius atstovaus Gargždų „Bangai“ ir 2021 metais.

Robertas Vėževičius lieka žaisti Gargžduose.<br>fkbanga.lt nuotr.
Robertas Vėževičius lieka žaisti Gargžduose.<br>fkbanga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2020, 5:37 PM

Praėjusiame sezone į Gargždus atvykęs patyręs futbolininkas žaidė 19 rungtynių (18 A lygoje ir vienerias LFF taurės turnyre) ir per 1615 minučių pelnė 2 įvarčius.

Dar sezonui likdamas klube R.Vėževičius ne tik įvertino pasiekimus, bet ir pasiuntė linkėjimus visiems: „Metai buvo įdomus ir sunkūs dėl visos susiklosčiusios situacijos. Klubas užėmė istoriškai aukščiausią vietą A lygoje. Gaila, kad tai negarantavo mums vietos Europos lygoje.

Mačiau, kaip ši komanda tobulėjo viso sezono metu ir manau, kad tai dar ne lubos. O kai klubo ir mano paties vizijos sutampa – belieka paspausti rankas ir kibti į darbus. Linkiu visiems gražių ir sveikų artėjančių švenčių!“.

Karjerą „Bangoje“ tęs ir klubo auklėtinis Edvinas Bračkus.

Patyrusiam gynėjui tai bus jau dešimtasis sezonas „Bangoje“. 2020 metais E. Bračkui teko gelbėti komandą tais atvejais, kai dėl surinktų kortelių negalėdavo rungtyniauti pagrindiniai vidurio gynėjai. Jo sąskaitoje – 6 rungtynės (5 A lygoje ir vienerios LFF taurės turnyre) ir 266 minutės aikštėje.

Edvinas tikisi, kad ateinantis sezonas bus dar smagesnis: „Pokalbis, kad esu dar reikalingas komandai, buvo priežastis pratęsti kontraktą. Esu laimingas ir džiaugiuosi, jog dar turėsiu galimybę tobulėti su šia puikia komanda, kurioje pasiliko visas branduolys. Kaip ir visada sieksime laimėti kiekvienas rungtynes ir atiduoti visą save.

Manau, kad 2021 metų sezonas bus dar geresnis nei praėjęs. Bus daugiau komandų, tad konkurencija lygoje tik padidėja, bet nuo to geriau žiūrovams ir, aišku, patiems futbolininkams“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.