Cristiano Ronaldo įvardijo pagrindinę savo svajonę

Turino „Juventus“ ir Portugalijos futbolo rinktinės puolėjas Cristiano Ronaldo pokalbyje su žurnalistais papasakojo ne tik apie apie savo ateities planus, bet ir atskleidė didžiausią savo svajonę.

 Cristiano Ronaldo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
C.Ronaldo susilaukė neeilinio įvertinimo.<br>Scanpix nuotr.
C.Ronaldo susilaukė neeilinio įvertinimo.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 31, 2020, 11:35 AM

Vasarį savo 36-ąjį gimtadienį švęsiantis C.Ronaldo vis dar yra vienas iš geriausių planetos futbolininkų, o šią savaitę dar gavo ir XXI amžiaus žaidėjo titulą.

„Jaučiuosi gerai. Tai puikus momentas mano gyvenime. Tikiuosi, kad dar galėsiu žaisti daug metų. Tačiau niekada negalima to pasakyti tiksliai. Vis dar esu motyvuotas, o visa kitą yra nesvarbu“, – cituoja portugalą agentūra Associated Press.

„Bendraudamas su jaunimu, visada jiems primenu: mėgaukitės momentu, juk nežinote, kas gali nutikti rytoj. Juk gali kažkas nutikti ir jūsų šeimoje. Žvelgiu į ateitį ir ji man atrodo labai šviesi. Laimiu titulus su kiekviena komanda, tai mane motyvuoja“, – sakė C.Ronaldo.

Žvaigždė taip pat papasakojo apie savo svajonę.

„Kur tik žaidžiau, su visais laimėdavau trofėjų. Bet laimėti pasaulio čempionatą – mano didžiausia svajonė“, – prisipažino garsus portugalas.

C.Ronaldo atstovavo savo šalies Lisabonos „Benfica“, anglų „Manchester United“, ispanų Madrido „Real“ ekipoms. Jis yra laimėjęs Portugalijos supertaurę, tris kartus tapo Anglijos ir dukart Ispanijos bei Italijos čempionu.

2016 metais jis su Portugalijos rinktine tapo Europos čempionu, o atstovaudamas šaliai pelnė 102 įvarčius.

Šį sezoną Italijos pirmenybėse portugalas sužaidė 10 rungtynių ir įmušė 12 įvarčių.

Dubajuje surengtame kasmetinių „Globe Soccer Awars“ apdovanojimų vakarą pirmadienį C.Ronaldo paskelbtas geriausiu XXI amžiaus futbolininku („Player of the Century“). 2001-2020 m. laikotarpyje penkiskart UEFA Čempionų lygą laimėjęs portugalas rinkimuose pralenkė argentinietį Lionelį Messi, egiptietį Mohamedą Salah ir brazilą Ronaldinho.

Geriausiu XXI a. treneriu išrinktas katalonas Josepas Guardiola, geriausiu klubu – Madrido „Real“, geriausiu agentu – Jorge Mendesas, atstovaujantis C. Ronaldo.

Geriausiu 2020-ųjų treneriu paskelbtas Miuncheno „Bayern“ vadovaujantis vokietis Hansas-Dieteris Flickas, geriausiu metų žaidėju – „Bayern“ atstovaujantis puolėjas iš Lenkijos Robertas Lewandowskis, o pats „Bayern“ tapo metų klubu.

Už karjeros pasiekimus apdovanojimai įteikti dviem Ispanijos atstovams – vartininkui Ikerui Casillasui ir gynėjui Gerardui Pique.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.