„Spezia“ klubas su T. Krapiku Italijos taurėje eliminavo legendinę „Roma“ ekipą

Lietuvos jaunimo rinktinės kapitonas Titas Krapikas su „Spezia“ ekipa žengė dar vieną žingsnį titulo link – Italijos čempionato naujokai šalies taurės aštuntfinalyje išvykoje po pratęsimo 4:2 nugalėjo legendinį šalies „Roma“ klubą.

T.Krapikas.<br>LFF nuotr.
T.Krapikas.<br>LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-20 10:16

Taurės varžybose stabiliai rungtyniaujantis vartų sargas iš Lietuvos žaidė visas 120 minučių ir atrėmė du sostinės komandos smūgius į vartų plotą.

Turnyro ketvirtfinalyje „Spezia“ klubo lauks „Napoli“ ekipos iššūkis. Susitikimas Neapolyje bus žaidžiamas sausio 27–ąją (trečiadienį).

Antradienio vakaro rungtynėse „Spezia“ komanda startavo sėkmingai ir jau po 15 minučių buvo priekyje 2:0.

Kėlinio pabaigoje „Roma“ klubas smūgiu nuo 11 metrų žymos rezultatą sušvelnino, o antrajame kėlinyje jį ir išlygino, tad mačo baigtis persikėlė į pratęsimą.

Jau jo pradžoje du sostinės komandos futbolininkai (Gianluca Mancini ir vartininkas Pau Lopezas) buvo pašalinti iš aikštės, tad svečiai įgijo kiekybinę persvarą.

Pranašumu „Spezia“ futbolininkai pasinaudojo antrajame pratęsimo kėlinyje – jo metu krito dar du įvarčiai, įtvirtinę „Serie A“ naujokų persvarą.

Nugalėtojų gretose du įvarčius pelnė Riccardo Saponara, po vieną pridėjo Andrey'us Galabinovas ir Daniele Verde. „Roma“ klube tiksliai mušė Lorenzo Pellegrini ir Henrikhas Mkhitaryanas.

Šiame sezone T.Krapikas sužaidė jau tris Italijos taurės turnyro susitikimus. Per juos kamuolį iš tinklo traukė keturis sykius, o vieną kartą išlaikė savo vartus sausus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.