Čempionų gretas pasirinkęs O. Verbickas: „Mūsų vizijos su „Žalgiriu“ sutapo“

Ovidijus Verbickas ketvirtadienį pasirašęs sutartį su „Žalgiriu“ jau kitą rytą kibo į darbus – Vilniuje prisijungė prie komandos treniruočių.

Ovidijus Verbickas pasirinko čempionų gretas.<br> Fkzalgiris.lt nuotr.
Ovidijus Verbickas pasirinko čempionų gretas.<br> Fkzalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2021, 2:06 PM

27 metų žaidėjas į Lietuvą grįžta po metų pertraukos. Žaisti į Kazachstaną jis buvo iškeliavęs po trijų sezonų A lygoje ir trijų iškovotų čempionų titulų.

Lietuvos rinktinės saugo teigimu, klubo ambicijos ginti čempionų vardus ir siekti pergalių Europoje labiausiai nulėmę apsisprendimą dėl karjeros pratęsimo Vilniuje.

„Pasirinkau žaisti čia labiausiai dėl to, kad „Žalgiris“ sau kelia didžiausius tikslus. Taip pat padarė įtaką komandoje esantis treneris. Aš sau kaip žmogus, kaip žaidėjas, keliu aukštus tikslus ir mūsų vizijos su „Žalgiriu“ sutapo. Dėl to ir atvykau čia. Esu kupinas noro tobulėti“, – kalbėjo žaidėjas.

Jis sostinėje bus ne naujokas, nes čia ilgus metus sportavo futbolo mokykloje į kurią vykdavo iš gimtosios Ukmergės. „Nuo 9 metų treniravausi pas trenerį Viktorą Osetrovą iki tol, kol išvažiavau į Rusiją. Todėl Vilniuje praleisti apie 9 metai. Aišku, šis maniežas, kuriame komanda treniruojasi, man naujas, daug visko naujo. Bet prisitaikyti, manau, nereikės daug laiko“, – teigė futbolininkas.

O.Verbicko karjeroje ryškų įspaudą paliko trys sezonai „Sūduvoje“, su kuria jis būdavo principinis varžovas „Žalgiriui“. Tačiau ukmergiškis patikino, kad į šią situaciją nežiūri kaip į perėjimą į priešingą sstovyklą..

„Mes, futbolininkai, esame profesionalai. Tuo labiau atvykau ne iš karto iš „Sūduvos“, metus praleidau Kazachstane. Nemanau, kad turėtų būti kažkoks pyktis. Aišku, aikštėje tarp komandų išliks derbis, tik reikės ginti kitas spalvas. Visi tai turi suprasti. Tai normalu, mūsų darbas. Kas kviečia, siūlo geresnes sąlygas, kas kelia didesnes ambicijas, ten ir renkiesi – kur manai, kad tau geriau“, – aiškino O.Verbickas.

Debiutuoti komandoje jis galės po savaitės, sausio 30 d., kuomet numatyta pirmoji „Žalgirio“ kontrolinė dvikova su Kėdainių „Nevėžio“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.