Buvęs Ukrainos rinktinės futbolininkas išmestas iš klubo: vietoje treniruočių ir rungtynių – girtuoklystė

Buvęs Ukrainos futbolo rinktinės žaidėjas Jevhenas Selezniovas šią savaitę jau sėdėjo namie su šeima, nors sekmadienį su Kovalifkos „Kolos“ klubu treniravosi Turkijos Antalijoje. Futbolininkas buvo atleistas iš ekipos už tai, kad į kontrolines rungtynes su Bresto „Ruch“ atvyko girtas.

J.Selezniovas žaidė Ukrainos rinktinėje, o dabar už girtuoklystę išprašytas iš „Kolos“ komandos<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
J.Selezniovas žaidė Ukrainos rinktinėje, o dabar už girtuoklystę išprašytas iš „Kolos“ komandos<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2021, 2:32 PM, atnaujinta Feb 2, 2021, 2:33 PM

Ukrainos aukščiausioje lygoje žaidžiantis „Kolos“ su buvusiu rinktinės žaidėju 35-erių J.Selezniovu rankomis sukirto praėjusių metų rugsėjo 2 dieną ir per tą laiką jis šalies pirmenybėse sužaidė 12 mačų bei pelnė 5 įvarčius.

Klubas šiuo metu treniruojasi Antalijos mieste ir savaitgalį žaidė su kita Ukrainos ekipa „Ruch“.

Teigiama, kad į startinę sudėtį buvo įtrauktas ir J.Selezniovas, tačiau jis nesugebėjo pasirodyti aikštėje, nes buvo vis dar girtas.

Neva, prieš tai naktį jis Antalijoje girtuokliavo su sutiktu treniruočių stovykloje kitu nacionalinės ekipos nariu Andrijumi Voroninu.

„Kolos“ žaidė daugiau kaip dešimt minučių mažumoje dėl nepasirodžiusio J.Selezniovo, kol apšilo kitas futbolininkas ir ekipos treneris Ruslanas Kostyšinas jį pakeitė. Rungtynės baigėsi lygiosiomis 2:2.

Pats komandos treneris ir pareikalavo atleisti alkoholio padauginusį futbolininką iš ekipos.

„Mano pozicija yra tylėti šiuo klausimu“, – apie kilusį skandalą tepasakė R.Kostyšinas.

Ukrainos žiniasklaida tikina, kad tai buvo ne pirmas kartas, kai praeityje žinomas futbolininkas pažeidė sportinį režimą.

„Tokie atvejai jau buvo keli ir jam buvo pasakyta, kad daugiau nebus tai toleruojama. Kaip sakoma, paskutinis kiniškas įspėjimas“, – parašė oboz.ua.

Tačiau J.Selezniovas neigia, kad jis buvo girtas.

„Aš namie tik dėl šeiminių aplinkybių. Sportinio režimo pažeidimas? Jūs mano balsą girdite? Jis toks, kad būtų panašus į girtuoklio ar prisigėrusio? Palikime tuos gandus ramybėje ir jie patys išsisklaidys. Aš neatsisakau kovoti aukščiausioje lygoje“, – jau Kijeve kalbėjo J.Selezniovas.

Teigiama, kad į Ukrainos aukščiausią lygą žaidėjas sugrįžo norėdamas tapti rekordininku: dabar J.Selezniovas per karjerą šalies pirmenybėse yra pelnęs 116 įvarčių, o rekordas priklauso Kijevo „Dinamo“ puolėjui Maksimui Šackichui.

Per savo karjerą J.Selezniovas atstovavo Dniepropetrovsko „Dnipro“, Donecko „Šachtar“ klubams, taip pat žaidė turkų „Bursaspor“ komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.