Dvikovos metu PSG žvaigždės namuose apsilankė plėšikai – žaidėjas nebaigė rungtynių ir išskubėjo pas vagystės sūkuryje atsidūrusią šeimą

Sekmadienį vykusiose Prancūzijos futbolo pirmenybių rungtynėse „Paris Saint Germain“ (PSG) vienuolikė 1:2 turėjo pripažinti „Nantes“ futbolininkų pranašumą, tačiau tai nebuvo vieninteliai Prancūzijos čempionų rūpesčiai.

Dvikovos metu vagys įsiveržė į A.Di Marios namus.<br>Scanpix nuotr.
Dvikovos metu vagys įsiveržė į A.Di Marios namus.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2021, 10:34 AM, atnaujinta Mar 15, 2021, 10:49 AM

Pranešama, kad akistatos metu vagys įsiveržė į vieno iš PSG lyderio Angelio Di Marios namus, o tuo metu jose buvo likusi jo šeima.

58-ąją dvikovos minutę Paryžiaus klubo sporto direktorius Leonardo sužinojo šią naujieną ir žaibiškai perdavė ją ekipos vyriausiajam treneriui Mauricio Pochettino.

49-erių strategas nieko nelaukdamas 62-ąją minutę pakeitė savo komandos saugą, kuriam buvo pranešta apie jo namuose esančius įsibrovėlius.

Kaip teigia naujienų portalas „Le Parisien“, futbolininko šeima incidento metu liko nenukentėjusi.

Po rungtynių paaiškėjo, kad nuo ilgapirščių nukentėjo dar vienas PSG vienuolikės žaidėjas. Pranešama, kad vagys įsibrovė į Marquinhoso tėvų namus.

Tai jau ne pirmas kartas, kai A.Di Maria sulaukia nelauktų svečių vizito – nuo vagystės argentinietis praeityje nukentėjo žaisdamas „Manchester United“ komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.