Drabužių dizaineris A. Pogrebnojus santūriai įvertino atnaujintą futbolo rinktinės rūbą: „Paprastas. Gal taip ir gerai“

Antradienį paviešinta atnaujinta Lietuvos futbolo rinktinės apranga nenustebino nei aistruolių, nei menininkų. Žinomas drabužių dizaineris Aleksandras Pogrebnojus šįkart santūriai įvertino tradicinių spalvų derinį su modernizuotu Vyčiu.

 A.Pogrebnojus įvertino naują aprangą.<br>lrytas.lt koliažas
 A.Pogrebnojus įvertino naują aprangą.<br>lrytas.lt koliažas
 Nauja rinktinė apranga.<br> LFF nuotr.
 Nauja rinktinė apranga.<br> LFF nuotr.
 Nauja rinktinė apranga.<br> LFF nuotr.
 Nauja rinktinė apranga.<br> LFF nuotr.
 A.Pogrebnojus anksčiau nevengė kritikos.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 A.Pogrebnojus anksčiau nevengė kritikos.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 23, 2021, 5:31 PM

„Pažiūrėjęs aprangas neturiu joms didelės kritikos, bet susižavėjimo irgi nėra jokio. Paprastos. Gal taip ir gerai“, – lrytas.lt sakė A.Pogrebnojus.

Jis nuoširdžiai palinkėjo sėkmės vyrų rinktinei 2022 m. pasaulio čempionato atrankoje.

„Aš pats galvosiu, kokias aprangas sukurti, kai Lietuva pateks į pasaulio čempionato finalinį turnyrą. Gal dar nebus man 100 metų. Aš tikiu stebuklais nuo vaikystės. Jeigu gali islandai, kur gyventojų kaip Kaune, tai tokia didelė šalis kaip Lietuva privalo tai padaryti. Kol kas palinkėsiu sėkmės mūsų komandai – gal bus viskas gerai“, – teigė 53 metų dizaineris.

2018 metais A.Pogrebnojus rėžė kur kas griežčiau: „Nežinau, kas čia ir kurioje šortų vietoje kokią istoriją įžiūri, o aš tai matau fantazijos stoką, nuobodumą. Vienu žodžiu, galima tai pavadinti eiline „chaltura“. O aprangos net labai panašios į Australijos futbolo rinktinės aprangą. Skirtumas tik toks, kad australų aprangos spalvos sodrios ir fasonas gražus.“

LFF antradienį paskelbė, kad kovo 24 d. per kontrolines rungtynes su Kosovu vyrų rinktinė į aikštę žengs su specialiai Lietuvos ekipai sukurto dizaino „Hummel“ apranga. Teigiama, kad rinktinės aprangos buvo sukurtos „Hummel“ LEAD kolekcijos bei Lietuvos tautinių spalvų pagrindu. LEAD stilius buvo įkvėptas kasdieninių veiklų perspektyvos, kai per momentą gali pakeisti laisvalaikį į aktyvų sportą.

Kolekcijos idėja – įtraukti kasdienius madingus elementus į klasikinį komandinių sportų dizainą. Kuriant naują kolekciją, buvo atlikti svarbūs techniniai sprendimai skirti aukšto meistriškumo sportininkams – lengva medžiaga ir drėgmės valdymo technologija, kurie užtikrina puikų funkcionalumą ir komfortą aikštėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.