„Kauno Žalgiris“ po trijų iš eilės pergalių buvo sustabdytas Telšiuose

Lietuvos futbolo A lygos debiutantas Telšių „Džiugas“ dar sykį įrodė, kad sugeba labai drausmingai ir sėkmingai gintis. Telšių klubas šeštadienį namuose 5-ojame ture sužaidė 1:1 (1:1) su iki tol visus tris mačus laimėjusiu „Kauno Žalgiriu“.

 Mačas Telšiuose baigėsi lygiosiomis 1:1.<br> alyga.lt nuotr.
 Mačas Telšiuose baigėsi lygiosiomis 1:1.<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

Apr 3, 2021, 6:00 PM, atnaujinta Apr 3, 2021, 6:05 PM

Pirmasis kėlinys klostėsi ramiai iki pat paskutinių jo minučių. „Kauno Žalgiris“ susikūrė kelias pusproges, o šeimininkai atsakė Martyno Vasiliausko smūgiu, su kuriuo susitvarkė vartų sargas Deividas Mikelionis.

40-ąją minutę kauniečiai išsiveržė į priekį: po perdavimo iš kairiojo krašto Deividas Šešplaukis atmetė kamuolį Linui Pilibaičiui, o šis galingu smūgiu vienu lietimu pelnė ketvirtą įvartį šiame sezone.

Po šios savaitės rungtynių „Kauno Žalgirio“ veteranas vėl išsiveržė į priekį rezultatyviausių čempionato žaidėjų rikiuotėje.

Kiek mažiau nei po dviejų minučių sėkmingu išpuoliu atsakė ir Telšių ekipa. Yudai Koike paspyrė kamuolį Leo Ribeiro, kuris prasiveržė arčiau „Kauno Žalgirio“ vartų bei iš maždaug 18 metrų nepriekaištingai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą.

Antrojo kėlinio pirmoje pusėje „Džiugas“ rungtyniavo aktyviau ir nuo poros puolėjo Nasko Milevo smūgių svečių vartininkas D. Mikelionis buvo priverstas apsiginti.

„Kauno Žalgirio“ strategas Rokas Garastas į kovą metė du Lietuvos rinktinės žaidėjus – Martyną Dapkų ir Egidijų Vaitkūną, tačiau svečiai dar kartą sužaidė labai drausmingas rungtynes gynyboje bei į savo sąskaitą įsirašė 5-ąjį tašką.

Kauniečiai prarado pirmuosius taškus ir jų dabar savo kraityje turi 10 – po šios savaitės kovų R. Garasto kariauna pakilo į 1-ąją turnyro lentelės vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.