Andrius Skerla – apie Kauno derbį, varžovus ir komandos žaidėjų rotaciją

Trečiadienio vakarą „Optibet A lygoje“ vyks Kauno futbolo komandų derbis – Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ savo stadione priims „Kauno Žalgirio“ ekipą.

A.Skerla.<br>E.Kniežausko nuotr.
A.Skerla.<br>E.Kniežausko nuotr.
Mėlynai baltų ekipa šiuo metu turnyrinėje lentelėje su 7 taškais rikiuojasi septintoje vietoje.<br>E.Kniežausko nuotr.
Mėlynai baltų ekipa šiuo metu turnyrinėje lentelėje su 7 taškais rikiuojasi septintoje vietoje.<br>E.Kniežausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 21, 2021, 10:09 AM

Mintimis apie artėjantį mačą dalinosi komandos vyr. treneris Andrius Skerla.

Treneris paklaustas su kokiomis emocijomis pasitinka šį susitikimą, tvirtino jog emocijos geros ir pastebėjo, jog derbių Lietuvoje nėra daug, bet būtent šias rungtynes galima laikyti Kauno derbiu.

Mėlynai baltų ekipa šiuo metu turnyrinėje lentelėje su 7 taškais rikiuojasi septintoje vietoje, o žalgiriečių futbolininkai yra iškovoję 13 taškų ir užima ketvirtą poziciją turnyrinėje lentelėje. „Kiekvienas taškas yra svarbus, ypač rungiantis su tokio kalibro komandomis. Aš manyčiau, kad „Kauno Žalgiris“ yra viena iš tų komandų, kuri kovos dėl pirmenybių aukso“ – pagarbiai apie varžovų ekipa atsiliepė A. Skerla.

„Bijoti nėra ko, tačiau jie turi gerus žaidėjus, rinktinės žaidėjus, žinome jų pajėgumą, daug rungtynių esu matęs ir pernai važiavau, žiūrėjau rungtynes, sakyčiau ši komanda Lietuvos lygai yra tikrai galinga“– treneris dalinosi mintimis apie „Kauno Žalgirio“ pajėgumą ir varžovų galimybes šiais metais.

„Hegelmann Litauen“ komanda turėjo 3 laisvas dienas prieš šias rungtynes, o po trečiadienio mačo, jau šeštadienį lauks dar vienos rungtynės namuose prieš Telšių „Džiugą“.

„Be abejo bus rotacija, bus vienas kitas naujas žaidėjas, to neišvengsime, yra daug rungtynių suplanuota iki gegužės pabaigos, kiekvienas žaidėjas gaus savo žaidybinį laiką“ – A. Skerla patvirtino, jog šiose rungtynėse nebus išvengta pasikeitimų startinėje sudėtyje.

Ši dvikova bus ypatinga ir dėl to, kad tai bus pirmos mėlynai baltų komandos rungtynės su žiūrovais aukščiausiose šalies pirmenybėse. Iki 150 sirgalių turės galimybę stebėti šį mačą LFF treniruočių centre. A. Skerla futbolą be žiūrovų palygino sekmadienio pasižaidimui su veteranais ir teigė, kad tuščias stadionas, mažina žaidimo lygį.

„Žiūrovai prideda kažkiek daugiau atsakomybės žaidėjams ir visiems mums, duok Dieve, kad žiūrovų skaičius kiltų, atmosfera būtų geresnė ir rungtynės įdomesnės“ – sirgalių naudą įvardino treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.