Ramina dėl K. de Bruyne traumos: operacijos neprireiks, Belgija viliasi jį pamatyti „Euro 2020“ kovose

Belgijos rinktinės treneris Roberto Martinezas bando raminti po Čempionų lygos finalo išsigandusius aistruolius, tačiau ir pats dar neturi pagrindinio atsakymo dėl kone pačio svarbiausio komandos žaidėjo Kevino de Bruyne.

 K.de Bruyne Čempionų lygos finale patyrė traumą.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
 K.de Bruyne Čempionų lygos finale patyrė traumą.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
 Be K.de Bruyne Belgijos rinktinė gali atrodyti visiškai kitaip.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
 Be K.de Bruyne Belgijos rinktinė gali atrodyti visiškai kitaip.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 1, 2021, 7:04 PM, atnaujinta Jun 2, 2021, 1:05 PM

Kai „Manchester City“ 0:1 pralaimėjo Londono „Chelsea“ ekipai, daugybės belgų aistruolių akys krypo būtent į K.de Bruyne.

29 metų futbolininkas patyrė veido traumą. Po susidūrimo su Antonio Rudigeriu 60 minutę K.de Bruyne teko palikti aikštę.

Paaiškėjo, kad futbolininkui sužalota nosis ir akiduobė.

R.Martinezas paskelbė, kad atakų organizatorius išvengs operacijos, tačiau strategas negalėjo pasakyti, ar K.de Bruyne bus 100 procentų pasiruošęs 2020 metų Europos futbolo čempionato kovoms.

„Bus labai sunkus periodas. Viską stebėsime itin atidžiai ir mums prireiks daug papildomų testų, kad žinotume, kokia jo sveikata. Būsime labai atsargūs“, – sakė birželio 11 dieną startuosiančiam čempionatui besiruošiantis treneris.

R.Martinezas pabrėžė, kad K.de Bruyne operacijos neprireiks, nors vaizdo įraše užfiksuotas futbolininkų susidūrimas ir atrodė labai skausmingai.

„Jeigu prireiktų operacijos, Kevinui būtų sunku prisidėti prie komandos Europos čempionate. Kalbėjau su juo ir jis dabar jaučiasi gerai, į viską žiūri pozityviai. Tai, kaip jis į viską reagavo, kokį gydymą pasirinko, man suteikia tikėjimo, kad jį turėsime rinktinėje“, – sakė R.Martinezas.

Belgijos rinktinė pirmąsias rungtynes žais birželio 12 dieną su Rusija. Dvikova su Danija vyks birželio 17-ąją, o paskutinės komandos rungtynės B grupėje su Suomija – birželio 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.