Lietuvos rinktinės treneris V. Urbonas po planuotos taurės ir atsiradusių dviejų pralaimėjimų: „Žodžiai prasilenkia su darbais“

Lietuvos rinktinė penktadienio vakarą išvykoje 1:3 nusileido Latvijos vienuolikei ir šių metų Baltijos taurėje liko be pergalių. Tai jau buvo antroji nesėkmė per ketverias rungtynes taurės varžybose: prieš tai lietuviai krito namie nuo estų 0:1.

Lietuvos futbolo rinktinės treneris Valdas Urbonas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Lietuvos futbolo rinktinės treneris Valdas Urbonas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2021, 12:01 AM

Latviai penktadienį į priekį išsiveržė pirmojo kėlinio antroje dalyje, kai kamuolį į savus vartus nukreipė Markas Beneta.

Po pertraukos Pauliui Golubickui buvo pavykę rezultatą išlyginti, tačiau šeimininkai atsakė dar dviem tiksliais savo smūgiais ir taip iškovojo pergalę.

Lietuvos rinktinės treneris Valdas Urbonas po rungtynių apgailestavo, kad nepavyko įgyvendinti išsikelto tikslo.

„Mūsų tikslas buvo laimėti Baltijos taurę, deja, to padaryti nepavyko. Kada žodžiai prasilenkia su darbais – kaltas treneris. Matyt neradau tinkamų žodžių, kaip nuteikti vyrus. Aišku, tos dvejos rungtynės mums paliko negatyvą ir tikrai nesidžiaugiame tuo, kaip sužaidėme.

Galiu tik pasveikinti Latvijos komandą su pergale. Kamuolio kontrolė, jo laikymas mums neatnešė norimo rezultato, bet futbole skaičiuojami įmušti įvarčiai, o mums pavyko tai padaryti tik vieną kartą“, – po rungtynių kalbėjo treneris.

Šeštadienį rinktinė grįžta į Lietuvą, o sekmadienį iškeliauja į Ispaniją, kur birželio 8 dieną sužais kontrolines rungtynes su Ispanijos rinktine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.