Po COVID-19 atvejo – netikėti pokyčiai: Lietuvos rinktinė vietoj Ispanijos žvaigždyno žais su jaunimo komanda Į kovą stos ispanų U-21 rinktinė

Lietuvos futbolo rinktinė sekmadienio popietę atvyko į Ispaniją, kur antradienį turėjo žaisti kontrolines rungtynes su į Europos futbolo čempionatą išlydima šios šalies nacionaline komanda. Vis dėlto sekmadienį vakare paaiškėjo, kad vietoje pagrindinės Ispanijos futbolo rinktinės prieš Lietuvą kausis U-21 jaunimo komanda.

Sergio Busquetsas (antras iš kairės) užsikrėtė koronavirusu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sergio Busquetsas (antras iš kairės) užsikrėtė koronavirusu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2021, 12:20 AM, atnaujinta Oct 26, 2021, 11:45 AM

Visas kortas Ispanijos futbolo rinktinės stovykloje sumaišė koronavirusas. Savaitgalį atlikus testus visiems komandos žaidėjams paaiškėjo, kad COVID-19 serga „Barcelona“ ekipos gynėjas Sergio Busquetsas.

Dėl šios priežasties likę rinktinės nariai turėjo izoliuotis, o tai reiškia, kad jie turės praleisti antradienį turėjusias vykti draugiškas rungtynes prieš Lietuvos futbolo rinktinę.

Tačiau Ispanijoje jau viešintys ir dvikovos laukiantys Valdo Urbono auklėtiniai be varžovų neliks. Sekmadienį buvo pranešta, kad prieš lietuvius į draugišką mūšį antradienį stos Ispanijos U-21 jaunimo komanda.

Lrytas.lt primena, kad Europos futbolo čempionatas startuos nuo birželio 11 dienos. Jame Ispanijos futbolo rinktinė varžysis E grupėje.

Sankt Peterburge Luiso Enrique auklėtiniai susigrums Lenkijos, Slovakijos ir Švedijos rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.