Ypatingojo J. Mourinho verdiktas: prancūzai krito, nes negerbė futbolo, o Anglija žais „Euro 2020“ finale

Vienas ir garsiausių ir charizmatiškiausių futbolo trenerių Jose Mourinho šią vasarą nenuobodžiauja. Ypatinguoju save vadinantis futbolo specialistas stebi „Euro 2020“ dvikovas ir savo mintimis dalinasi „talkSPORT“ laidoje.

J.Mourinho mano, kad Anglijos futbolo rinktinė žais Europos čempionato finale.<br>AP/AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
J.Mourinho mano, kad Anglijos futbolo rinktinė žais Europos čempionato finale.<br>AP/AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2021, 7:42 AM, atnaujinta Jul 1, 2021, 7:43 AM

Šį kartą 58-erių strategas prakalbo apie Europos čempionato aštuntfinalio dvikovą, kurioje Anglija 2:0 įveikė Vokietiją.

Nuo kito sezono „Roma“ klubą treniruosiantis J.Mourinho neslėpė džiaugsmo po Anglijos rinktinės pergalės bei regi šią komandą „Euro 2020“ finale. Ne vieną Anglijos klubą praeityje treniravęs portugalas taip pat užsiminė ir apie Prancūzijos ekipos nepatekimą į stipriausiųjų aštuonetą.

Taip, pasak J.Mourinho, buvo buvo nepagarbos futbolui pasekmė.

„Aš dainuoju: „It's Coming home“ (Tai grįžta namo – red., itin populiari daina apie futbolą Anglijoje), kad parodyčiau savo laimę, tačiau neskubėkime, jis dar nesugrįžo.

Anglijai reikia tam tikro balanso tarp sėkmingų ir nevykusių atkarpų.

Vis dėlto normaliomis sąlygomis anglai turėtų žengti į „Euro 2020“ finalą, nes nematau jų pralaiminčių prieš komandas, su kuriomis jiems teks žaisti kelyje iki jo.

Tačiau turime gerbti futbolą ir nenuspėjamumą. Prancūzija nepateko į ketvirtfinalį, nes negerbė šio žaidimo paskutines dešimt dvikovos su Šveicarija minučių.

Aš esu labai patenkintas. Tikiu, kad viskas baigsis gerai ir futbolas grįš namo. Norėčiau palinkėti, kad anglai nusiramintų ir sutelktų dėmesį į kitas atkrintamųjų varžybų kovas.

Mano nuomone, Anglija yra pasirengusi viskam ir aš labai nusivilsiu, jei ji nepateks į finalą, kuriame tikrai turėtų žaisti“, – teigė J.Mourinho.

Anglijos futbolo rinktinės „Euro 2020“ ketvirtfinalyje lauks Ukrainos futbolininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.