Geriausias birželio mėnesio A lygos treneris – V. Čeburinas

Į pirmąją „Optibet A lygos“ turnyro lentelės vietą pakilusio Vilniaus „Žalgirio“ vairininkas Vladimiras Čeburinas buvo išrinktas geriausiu birželio mėnesio treneriu.

 V.Čeburinas.<br>E.Žaldario nuotr.
 V.Čeburinas.<br>E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2021, 1:40 PM

Iki vasaros ne kartą netikėtai klupdavę žalgiriečiai birželį iškovojo visas tris pergales, tarp jų – ir svarbų laimėjimą išvykoje rezultatu 2:0 prieš Marijampolės „Sūduvą“.

„Žalgiris“ taip pat svečiuose sutriuškino sėkmingai namuose žaidžiantį Telšių „Džiugą“ – 3:0, be to, savo sirgalių akivaizdoje 2:0 buvo palaužtas Kėdainių „Nevėžis“.

Po 19 akistatų sostinės ekipa savo sąskaitoje turi 41 tašką ir 2 taškais lenkia „Sūduvą“, 3 taškais – „Panevėžį“, 4 taškais – „Kauno Žalgirį“.

Trečią Lietuvos klubą treniruojantis futbolo specialistas iš Kazachstano tokio įvertinimo sulaukė susumavus tv3.lt portale surengtos apklausos balsus ir ekspertų bei žurnalistų įvertinimus.

„Žalgirio“ vyr. treneriui atiteks lygos partnerio „Vaga“ prizas. Geriausiųjų rinkimus taip pat globoja „7Pack“, „Customprocard“ bei „Nike“.

Kovo mėnesio geriausiu treneriu tapo „Panevėžio“ atstovas Joao Martinsas, balandį – „Sūduvos“ vairininkas Victoras Basadre, o gegužę pripažinimo sulaukė Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ komandai vadovaujantis Andrius Skerla.

Birželio mėnesį su V. Čeburinu konkuravo A. Skerla bei J. Martinsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?