„Leisure Leagues“ kelionė po Lietuvą tęsiasi – šeštadienį futbolo festivalis vyks Telšiuose

Visame pasaulyje garsios mažojo futbolo lygų platformos „Leisure Leagues“ kelionė per Lietuvą prasidėjo. Praėjusį sekmadienį Naujojoje Akmenėje buvo surengtas pirmasis fizinio aktyvumo ir mažojo futbolo festivalis „Laisvalaikio lyga tavo mieste“, o šį šeštadienį, rugpjūčio 21 dieną, festivalis vyks Telšiuose, „Ateities“ progimnazijos stadione.

Po sėkmingojo pirmojo festivalio organizatoriai nieko nelauks ir jau šį šeštadienį atvyks į Telšius.<br>Organizatorių nuotr.
Po sėkmingojo pirmojo festivalio organizatoriai nieko nelauks ir jau šį šeštadienį atvyks į Telšius.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2021, 8:48 AM

Po mažojo futbolo festivalio Naujojoje Akmenėje vietos gyventojai buvo labai laimingi ir tarė ne vieną padėkos žodį organizatoriams. Triženklį žmonių skaičių sutraukęs festivalis išjudino nuo pačių mažiausių iki solidaus amžiaus gyventojų.

Futbolą 3 prieš 3 ir 5 prieš 5 žaidę akmeniškiai ir aplinkinių miestelių gyventojai smagiai leido laiką didžiąją dienos dalį, o jų energiją aukštame lygyje palaikė festivalio vedėjas Juozas Liesis.

Būtent šis futbolo entuziastas visus festivalio dalyvius išjudino bendru apšilimu, o po smagaus mažojo futbolo pasižaidimų, pravedė ir individualias rungtis, tokias kaip estafetė ar bulitų mušimas. Būtent pastaroji rungtis pritraukė nemažai dalyvių, kadangi bulitų daugeliui dar nebuvo tekę mušti ir jie galėjo susipažinti su šiuo unikaliu mažojo futbolo elementu.

„Ačiū organizatoriams už puikią šventę miestui ir smagų festivalį. Prisiminėme savo jaunystę ir, būdami garbaus amžiaus, žaidėme futbolą bei suteikėme ir mažiesiems futbolo entuziastams džiaugsmo, parodydami, kad močiutės ir seneliai dar gali pažaisti futbolą“, – sakė Naujosios Akmenės Trečiojo amžiaus universiteto komanda.

Po sėkmingojo pirmojo festivalio organizatoriai nieko nelaukia ir jau šį šeštadienį atvyks į Telšius, kur vietinius gyventojus taip pat pasitiks charizmatiškasis Juozas Liesis. Mažojo futbolo turnyrai ir kitos fizinio aktyvumo rungtys neabejotinai pakels nuotaiką vietiniams, o taip pat leis pajusti sportinį azartą ir išjudinti savo kūną.

„Džiaugiamės, kad Naujojoje Akmenėje pavyko sėkmingai startuoti. Sulaukėme tikrai daug gerų žodžių iš vietos gyventojų. Pajautėme, kad šis festivalis papuošė miesto šventės programą, o susirinkusių skaičius bei amžius parodė, kad mažasis futbolas gali tapti puikia laiko praleidimo ir fizinio aktyvumo forma. Su dar didesne energija šį savaitgalį stengsimės išjudinti kuo daugiau žmonių Telšiuose. Tikimės, kad ir šio miesto gyventojai po festivalio stadioną paliks plačiomis šypsenomis, o jų visų „Ateities“ progimnazijos stadione laukiame jau nuo 11 valandos“, – kalbėjo projekto „Laisvalaikio lyga tavo mieste“ vadovas Tomas Butkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.