Apie įtampą prakalbęs V. Dambrauskas Čempionų lygos svajonės šalin neveja: pasiuntė žinutę važovams

Valdo Dambrausko treniruojama Razgrado „Ludogorec“ ekipa pralaimėjimu pradėjo ketvirtąjį UEFA Čempionų lygos atrankos etapą. Lietuvio auklėtiniai svečiuose 0:2 (0:1) turėjo pripažinti Švedijos „Malmo“ futbolininkų pranašumą.

V.Dambrauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
V.Dambrauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2021, 9:59 AM

Po dvikovos futbolo specialistas iš Lietuvos prakalbo apie jo treniruojamų žaidėjų slegiamą įtampą.

„Tokio lygio rungtynes žaisti nėra lengva. Manau, kad jautėme per daug įtampos ir negalėjome su tuo susitvarkyti. Darėme per daug klaidų, per dažnai prarasdavome kamuolį. Visos šios priežastys ir atvedė mus į pralaimėjimą.

Manau, kad šiandien mums kažkas nesuveikė, badėme, vyrai stengėsi, kiek galėjo, tačiau nepavyko. Galbūt trūko ir koncentracijos.

Dabar svarbiausia pasiruošti antrosioms rungtynės ir save pristatyti kaip kitą komandą. Privalome kitai organizuoti atakas bei gerai išanalizuoti varžovus. Turime daug ko pasimokyti iš šių rungtynių“, – po dvikovos kalbėjo V.Dambrauskas.

Atsakomasis mačas Bulgarijos sostinėje vyks rugpjūčio 25-ąją. Lietuvio auklėtiniai privalės rungtynes laimėti bent dviejų įvarčių skirtumu. Priešingu atveju „Ludogorec“ ekipa savo pasirodymą pratęs UEFA Europos lygos grupių etape.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.