Į Portugaliją neskrido: „Tottenham Hotspur“ Konferencijų lygos atrankos varžybose versis be H. Kane'o

Londono „Tottenham Hotspur“ ekipa ketvirtadienį stos į UEFA Europos Konferencijų lygos ketvirtojo etapo atrankos varžybas. Anglijos klubo laukia akistatą su penktąją vietą praėjusiame Portugalijos futbolo čempionate užėmusia „Pacos de Ferreira“ ekipa.

H.Kane'as kartu su komanda į Portugaliją neskrido.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
H.Kane'as kartu su komanda į Portugaliją neskrido.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2021, 7:55 AM, atnaujinta Aug 19, 2021, 7:56 AM

Vis dėlto Portugalijoje vyksiančioje pirmojoje komandų akistatoje į aikštę tikrai neišbėgs Harry Kane'as. Futbolininkas, kuris, kaip pranešama, nori palikti klubą, nepriklauso žaidėjų grupei, kuri trečiadienį vakare atskrido į Portugaliją.

28-erių H.Kane'as taip pat nerungtyniavo ir sekmadienį vykusiose Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse, kuriose „Tottenham“ ekipa 1:0 įveikė „Manchester City“ futbolininkus.

„Jis vis labiau gerina savo fizinę formą. Stebėsime jį ir nuspręsime, ar jis prisijungs prie komandos artimiausiose „Premier“ lygos rungtynėse, – apie H.Kane'ą kalbėjo Londono ekipos strategas Nuno Espirito Santo.

Futbolo specialistas taip pat patvirtino, kad ketvirtadienį vyksiančioje UEFA Konferencijų lygos atrankos dvikovoje nerungtyniaus nė vienas sekmadienį prieš „City“ starto sudėtyje žaidęs futbolininkas

„Norisi, kad visi žaidėjai pajustų konkurenciją. Futbolininkai, kurie sekmadienį pradėjo rungtynes, ketvirtadienio dvikovoje nepasirodys“, – samprotavo N.Espirito Santo.

Šios poros nugalėtojams atsivers durys į UEFA Konferencijų lygos grupių etapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.