Įspūdingą rekordą užfiksavęs C. Ronaldo atskleidė sėkmės receptą

Stebuklą atrankoje į pasaulio futbolo čempionatą sukūręs 36-erių portugalas Cristiano Ronaldo po rungtynių su Airija sunkiai rinko žodžius.

 C. Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2021, 9:50 AM

„Šis pasiekimas yra unikalus, jis dabar priklauso man. Esu nepaprastai laimingas. Viskas dėl troškimo toliau žaisti futbolą, o taip pat ir dėl savo paskutinio kontrakto su „Manchester United“, nes esu laimingas, kad grįžtu namo. Jei kiekvieną dieną prabusime su ambicijomis būti geresniais, padaryti sirgalius ir savo vaikus laimingais, galėsime pasiekti daugiau, tai labai svarbu“, – kalbėjo futbolininkas.

Portugalai trečiadienį savo aikštėje po itin dramatiškos kovos 2:1 (0:1) įveikė Airijos rinktinę.

Puikią progą Portugalijos rinktinę išvesti į priekį 15-ąją dvikovos min. turėjo Cristiano Ronaldo, tačiau naujasis „Manchester United“ pirkinys nerealizavo 11 metrų baudinio.

Įvarčių sąskaitą pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje atidarė Johnas Eganas, kuris 45-ąją min. taikliu smūgiu išvedė Airiją į priekį. Portugalams reabilituotis pavyko tik rungtynėms artėjant į pabaigą. 89-ąją min. skaičius švieslentėje sulygino prieš tai 11-os metrų baudinio neįmušęs C.Ronaldo. Tačiau tai dar nebuvo viskas.

Portugalijos rinktinės kapitonas jau per pridėtą laiką (96-ąją min.) įmušė dar vieną įvartį ir savo komandai išplėšė tris taškus.

Pasižymėjęs dvikovoje su Airija C.Ronaldo tapo visų laikų rezultatyviausiu nacionalinių rinktinių žaidėju.

Atstovaudamas Portugalijos rinktinei jis įmušė net 111 įvarčių.

„Svarbiausias dalykas – komanda. Tikėjau mūsų pergale iki pat mačo pabaigos. Todėl dar likus 10 minučių prašiau sirgalių paramos“, – teigė C.Ronaldo.

Po šios pergalės portugalai su 10 taškų A grupėje rikiuojasi pirmoje pozicijoje. Tuo tarpu airiai savo kraityje vis dar neturi nė vieno taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.