Į futbolo istoriją patekęs Cristiano Ronaldo gavo pasaulio Gineso rekordų sertifikatą

Trečiadienį vykusių atrankos į 2022-ųjų pasaulio futbolo čempionatą rungtynių metu du įvarčius į Airijos rinktinės vartus įmušęs portugalas Cristiano Ronaldo įrašė savo pavardę į futbolo metraščius.

C.Ronaldo sulaukė įvertinimo.<br>Instagram/Reuters/Scanpix nuotr. koliažas.
C.Ronaldo sulaukė įvertinimo.<br>Instagram/Reuters/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2021, 12:47 PM

36-erių Portugalijos rinktinės kapitonas tapo visų laikų rezultatyviausiu nacionalinių rinktinių žaidėju. Iš viso per savo karjerą nacionalinėje rinktinėje C.Ronaldo šiuo metu yra įmušęs net 111 įvarčių ir pagal šį rodiklį planetoje jam nebeprilygsta niekas.

Pasaulio rekordininku tapęs portugalas penktadienį savo socialiniame tinkle Instagram pasidalino nuotrauka, kurioje jis laiko pasaulio Gineso rekordų sertifikatą. Jis pažymi, kad C.Ronaldo tapo visų laikų rezultatyviausiu nacionalinių rinktinių futbolininkų.

„Ačiū pasaulio Gineso rekordams už įvertinimą. Visada gera būti pripažintam pasaulio rekordininku. Pasistengsiu dar labiau padidinti šiuos skaičius“, – rašė portugalas.

Trečiadienį vykusių rungtynių metu C.Ronaldo ne tik pagerino pasaulio rekordą, bet ir už ausų ištempė Portugalijos rinktinę į pergalę.

Atakų lyderiui skaičius švieslentėje pavyko sulyginti tik 89-ąją akistatos minutę, bet to jam buvo negana. 96-ąją min. portugalas įmušė pergalingu tapusį įvartį.

„Svarbiausias dalykas – komanda. Tikėjau mūsų pergale iki pat mačo pabaigos. Todėl dar likus 10 minučių prašiau sirgalių paramos“, – teigė C.Ronaldo

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.