COVID-19 sugadino šventinį planą: Europos lygoje turėjęs debiutuoti V. Dambrauskas užsikrėtė koronavirusu Treneris buvo pasiskiepijęs

Bulgarijos Razgrado „Ludogorec“ klubą treniruojantis 44-erių Valdas Dambrauskas šiemet prasibrovė į UEFA Europos lygą. Ketvirtadienį debiutuot turėjęs treneris į Daniją neišvyko.

V.Dambrauskas susirgo koronavirusu.<br>Klubo nuotr.
V.Dambrauskas susirgo koronavirusu.<br>Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2021, 10:31 AM, atnaujinta Sep 15, 2021, 10:43 AM

Ketvirtadienį, 19.45 val. Lietuvos laiku Lietuvio treniruojamas „Ludogorec“ klubas išvykoje susitiks su Danijos vicečempionais, „Midtjylland“ klubu. Tačiau trečiadienio rytą V.Dambrauskas pasijuto prastai. Lietuvis iškart buvo testuotas dėl COVID-19, o testo rezultatas po kiek laiko pasirodė teigiamas.

Klubo vykdomasis direktorius Angelas Petričevas pranešė, kad komandai Danijoje veikiausiai vadovaus trenerio asistentas Stanislavas Genčevas. „Darysime viską, kad jis būtų arti komandos, nors ir internetu. Jis ir jo padėjėjai gerai supranta vienas kitą, tad turėtų su šiuo iššūkiu susidoroti. Stanislavas Genčevas taip pat turi vyriausiojo trenerio patirties“, – apie situaciją kalbėjo A.Petričevas.

Vykdomasis direktorius taip pranešė, kad treneris iš Lietuvos buvo pasiskiepijęs nuo koronaviruso: Darome prielaidą, kad tai nėra koronavirusas, nes treneris buvo skiepytas. Tačiau jei testas bus teigiamas, turėsime verstis be jo“.

Koronavirusas sugadino jau antrą Lietuvos trenerių svarbų debiutą. Rugsėjo 2-ąją prie Lietuvos rinktinės vairo turėjo pasaulio čempionato atrankoje turėjo debiutuoti Valdas Ivanauskas, tačiau dieną prieš rungtynes trenerio COVID-19 testas buvo teigiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.