Slogus startas neveja G. Pique minčių iškovoti visus titulus: nešioju šiuos marškinėlius ne tam, kad būčiau antras Kreipėsi į komandos sirgalius

Per penkerias rungtynes devynis taškus savo sąskaitoje turinti ir septintoje Ispanijos futbolo čempionato („La Liga“) turnyrinės lentelės vietoje esanti „Barcelona“ jau trečiąjį kartą šiame sezone dvikovą užbaigė lygiosiomis.

G.Pique pasiuntė žinutę Katalonijos klubo sirgaliams.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
G.Pique pasiuntė žinutę Katalonijos klubo sirgaliams.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-24 09:30, atnaujinta 2021-09-24 09:48

Katalonijos klubas ketvirtadienį išvykoje sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Cadiz“ ekipa.

Daugiau kartų lygiosiomis šiame sezone sužaidusi nei pargalės skonį pajutusi „Barcelona“ jau sezono pradžioje komplikuojasi savo padėtį kovoje dėl pirmenybių titulo.

Vis dėlto komandos kapitonas Gerardas Pique tiki savo ekipos sėkme ir mano, kad viskas dar yra priešakyje.

„Nešioju „Barcelona“ marškinėlius ne tam, kad būčiau antras ar trečias. Aš visada kovoju dėl trofėjų. Kartais tenka patirti sunkių akimirkų, tačiau sirgaliai supranta dabartinę situaciją ir mes jaučiame jų palaikymą.

Esu visiškai tikras, kad net ir po tokios pradžios, mes kovosime dėl visų titulų. Komandos nuotaika yra gera, mes norime žaisti kuo sėkmingiau. Turime visi siekti bendro rezultato ir kovoti iki galo.

Mums reikia sirgalių. Kuo blogiau mums sekasi, tuo daugiau pagalbos mums iš jų reikia“, – į „Barcelona“ sirgalius po lygiųjų su „Cadiz“ klubu kreipėsi Katalonijos ekipos kapitonas G.Pique.

„Barcelona“ slogiai pradėjo ne tik „La Liga“, bet ir UEFA Čempionų lygos kovas. Pirmojoje sezono dvikovoje katalonai savo aikštėje 0:3 neprilygo Miuncheno „Bayern“ futbolininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.