„Manchester United“ treneris sužavėtas C. Ronaldo sugrįžimu: jis gali žaisti ir sulaukęs keturiasdešimties

Cristiano Ronaldo įspūdingai sugrįžo į „Manchester United“ komandą. 36-erių portugalas pelnė įvarčių per visas pirmas trejas rungtynes su „Raudonųjų velnių“ apranga.

Cristiano Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2021, 11:32 AM, atnaujinta Sep 25, 2021, 11:36 AM

Tokio serijos sužavėtas „Manchester United“ treneris Ole Gunnar Solskjaer mano, kad C.Ronaldo galėtų žaisti aukščiausiame lygyje iki 40-ies, o gal ir ilgiau.

C.Ronaldo puikios formos pradėjo savo antrąjį etapą „United“ ekipoje ir pelnė keturis įvarčius per pirmąsias trejas rungtynes.

Nors C.Ronaldo vasarį bus 37 -erių, O.G.Solskjaeris sakė, kad Portugalijos žvaigždė išlaiko tokią gerą fizinę formą, jog gali tęsti karjerą dar kelerius metus.

„Nenustebčiau, jei jis vis dar žais būdamas 40, visai nenustebčiau“, – žurnalistams sakė treneris.

Norvegas žavėjosi C.Ronaldo profesionalumu.

„Tai, kaip jis rūpinasi savimi, yra raktas. Žinoma, lemia ir genai. Turi būti kažkokie genai! Jis įdėjo daugybę energijos ir pastangų, kad taptų tokiu žaidėju, koks yra.

Jis nusipelno visų pagyrimų, kuriuos jis gauna. Pirmiausia, dėl savo fizinės būsenos, bet dar labiau dėl to, ką pasiekė. Jis vis dar alkanas kaip visada.

Jo mąstymas yra visiškai aiškus, Tai yra vidinis užsidegimas. Ir jis tęsis tol, kol jo kojos ar net galva pasakys„ ne, aš viską atidaviau“, – kalbėjo treneris.

Trečiadienį „United“ Čempionų lygoje susitiks su „Villarreal“. Jei Ronaldo kovotų šiose rungtynėse, jis pagerintų visų laikų Čempionų lygos rungtynių skaičiaus rekordą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.