Ispanams pritrūko žodžių: kaip Madrido „Real“ gali namie pralaimėti Moldovos klubui?

UEFA Čempionų lygoje antradienį užfiksuota milžiniška staigmena: Madrido „Real“ savo aikštėje 1:2 pralaimėjo antrojo turo rungtynes turnyro naujokui Tiraspolio „Šerif“.

 Madrido „Real“ savo aikštėje 1:2 pralaimėjo antrojo turo rungtynes turnyro naujokui Tiraspolio „Šerif“.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Madrido „Real“ savo aikštėje 1:2 pralaimėjo antrojo turo rungtynes turnyro naujokui Tiraspolio „Šerif“.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-29 08:46, atnaujinta 2021-09-29 09:07

Po tokios mačo baigties Ispanijos žiniasklaida be gailesčio pliekė trenerį Carlo Ancelotti ir jo žaidėjus.

„Nepaaiškinamas žemės drebėjimas“, „Tikras smūgis Madridui“ – tai tik kelios antraštės.

Moldovos klubas iš Padniestrės ėmė pirmauti po Jasuro Jakšibajevo įvarčio, bet Karimas Benzema išlygino rezultatą ir atrodė, kad „Real“ yra pakeliui į pergalę, tačiau 90 -ąją minutę puikiu smūgiu iš baudos aikštelės visą stadioną nutildė Liuksemburgo futbolininkas Sebastienas Thillis, uždirbdamas netikėtą pergalę „Šerif klubui“.

Aikštėje dominavo C.Ancelotti komanda, kuri atliko 31 smūgį (11 į vartus), o svečiai smūgiavo tik 4 sykius.

Vertindama rungtynes „Marca“ atkreipė dėmesį, kad italas po įvarčio pakeitė net keturis žaidėjus.

„Žaidėjai jam nepadėjo, nes mažai kas žaidė gerai. Vienas iš jų buvo Vinicius Junioras, kuris vis dėlto tempė savo komandą antrame kėlinyje“, – rašė „Marca“.

„Tai tikras smūgis Madrido „Real“, kuris atrodė pavargęs nuo nuolatinio smūgiavimo į vartus“, – teigė „Mundo Deportivo“.

„Ar tai komanda, kuri turėtų dominuoti pasaulio futbolą? „Real“ vis dar spaudė greičio pedalą, tačiau Athanasiadis apgynė viską, ką galėjo“, – rašė „Sport“.

„Ancelotti Čempionų lygoje vadovavo aštuonioms komandoms, daugiau nei kas nors istorijoje. Jis viską matė, o įtarios akys jam turėjo pasakyti, kad kiekvienas, patekęs į Čempionų lygos grupių etapą, turi dantis ir nagus.

Tačiau Madridas, atsisukęs į kairę pusę, žaidė be idėjų prieš drausmingą komandą, kuri sugebėjo tinkamai reaguoti“, – teigė „As“.

Moldovos čempionams tai pirmas sezonas Čempionų lygoje. Be to, Jurijaus Vernidubo komanda jau laimėjo antrąsias rungtynes ​​- pirmajame ture ji 2:0 įveikė Donecko „Šachtar“ ir pirmauja mirtininkų grupėje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.