Šią vasarą į PSG persikėlęs G. Wjinaldumas jau nėra patenkintas situacija komandoje

Nyderandų rinktinės saugas, 30-metis Gerginio Wijnaldumas šią vasarą iš „Liverpool“ ekipos persikėlę į „Paris Saint-Germain“ žvaigždyną. Tačiau saugas jau tokiu sprendimu nėra patenkintas.

 Gerginio Wijnaldumas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Gerginio Wijnaldumas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2021, 1:43 PM, atnaujinta Oct 12, 2021, 1:44 PM

Anglijos klube G.Wijnaldumas buvo vienas pagrindinių futbolininkų ir padėjo Jurgeno Kloppo vadovaujamai komandai laimėti tiek Anglijos „Premier“ lygą, tiek Čempionų lygą.

Nyderlandų rinktinėje žaidžiantis saugas prieš atrankos rungtynes į pasaulio čempionatą Gibraltaru prasitarė, kad šiuo metu jis nesijaučia laimingas:

„Situacija kurioje esu, nėra ta, kurios norėjau. Pastaraisiais metais žaidžiau daug, buvau visada puikios fizinės formos ir žaidžiau gerą futbolą. Dabar situacija kitokia ir reikia laiko prie to priprasti. Aš labai laukiau šio naujo žingsnio karjeroje ir tada nutinka toks dalykas. Tai labai sunku“, – apmaudo neslepė G.Wijnaldumas.

„Tai yra futbolas ir turiu išmokti su tuo susitaikyti. Aš esu kovotojas, turiu išlikti pozityviu ir dirbti sunkiai, kad viską pakeisčiau“, – kalbėjo saugas.

G.Wijnaldumas sužaidė 11 rungtynių už PSG, tačiau dar nepelnė nei vieno įvarčio ir neatliko nei vieno rezultatyvaus perdavimo. Nyderlandas nuo rungtynių pradžios pradėjo tik vienas iš paskutinių penkių rungtynių Prancūzijos pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.