Turnyro lentelėje šalia žengiantys „Džiugas“ ir „Dainava“ pasidalino po tašką

Telšių „Džiugas“ toliau išlieka šiame sezone neįveikęs Alytaus „Dainavos“. Lietuvos futbolo A lygos 32-ojo turo rungtynėse abi komandos išsiskyrė taikiai 1:1 (1:1).

Alytaus „Dainava“<br>V.Skaraičio nuotr.
Alytaus „Dainava“<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2021, 5:54 PM

Rungtynių pradžia buvo sėkmingesnė agresyviau žaidusiems svečiams iš Dzūkijos. Jie išsiveržė į priekį 18 minutę, kai Alexas Kyeremeh techniškai sužaidė prie baudos aikštelės prieigų ir efektingu smūgiu į viršutinį dešinį vartų kampą nuginklavo vartininką.

Įdomu tai, kad legionierius iš Ganos paskutinį kartą pasižymėjo pirmajame čempionate ture žaisdamas prieš dabartinę savo komandą – „Dainavą“.

„Džiugiečiai“ sureagavo į praleistą įvartį sėkmingai. Atlikę kelis išpuolius, 29 minutę Mariaus Šlutos auklėtiniai išlygino rezultatą – po Nasko Milevo perdavimo iš dešiniojo krašto Dovydas Virkšas vienu lietimu iš artimo atstumo pasiuntė kamuolį į vartus. Tai buvo pirmasis jo įvartis šių metų sezone, o taip pat ir vilkint „Džiugo“ marškinėlius.

Šeimininkams išlyginamasis įvartis suteikė daugiau pasitikėjimo ir kėliniui einant į pabaigą jie galėjo išsiveržti į priekį. Sėkmė šypsojosi „Dainavos“ futbolininkams, kai Andriaus Lipskio smūgiuotą kamuolį vartininkas Tomas Švedkauskas atmušė į virpstą, o tuomet vartų sargas sugraibė atšokusį kamuolį.

Po pertraukos aikštėje vyravo apylygis žaidimas, tačiau komandoms sunkiai sekėsi regzti pavojingus išpuolius. Bene realiausią progą įmušti turėjo „Dainava“ – 87 minutę Henrique Devenso klastingą smūgį iš tolimos distancijos atrėmė vartininkas.

Dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1. „Džiugas“ su 32 taškais rikiuojasi septintoje vietoje, o „Dainava“ (28 tšk.) yra pozicija žemiau. Abi komandos kitą savaitgalį Alytuje susitiks paskutinėje tarpusavio dvikovoje šiame sezone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.