Nuostabiai rungtyniaujantis „West Ham“ sutriuškino „Aston Villa“

Londono „West Ham United“ ir toliau sėkmingai rungtyniauja Anglijos „Premier“ lygoje. Davido Moyeso auklėtinia išvykoje 4:1 (2:1) įveikė „Aston Villa“ futbolininkus.

 Nuostabiai rungtyniaujantis „West Ham“ sutriuškino „Aston Villa“.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Nuostabiai rungtyniaujantis „West Ham“ sutriuškino „Aston Villa“.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2021, 9:03 PM, atnaujinta Oct 31, 2021, 9:22 PM

Svečiai į priekį išsiveržė jau 7 minutę, kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Benas Johnsonas. Rezultatą „Aston Villa“ ekipai pavyko išlyginti 34 minutę, kai Olie Watkinsas pasiuntė kamuolį į vartų tinklą. Tiesa, jau po 4 minučių Declanas Rice’as „plaktukus“ ir vėl išvedė į priekį.

Šeimininkų planus sujaukė Ezri Konsa. Gynėjas 50 minutę užsidirbo raudoną kortelę ir šeimininkus paliko žaisti dešimtyje. „West Ham“ rungtynių pabaigoje pelnė du įvarčius, taip užtvirtindami savo pergalę. 80 minutę pasižymėjo Pablo Fornalsas, o 84 – Jarrodas Bowenas.

Po pergalės „West Ham“ išsilygino taškais su „Manchester City“, tačiau dėl prastesnio įvarčių santykių užima 4 vietą. „Aston Villa“ rikiuojasi 15 vietoje.

Kitose sekmadienio „Premier“ lygos rungtynėse „Leeds United“ išvykoje 2:1 (0:0) įveikė „Norwich“.

Visi 3 rungtynių įvarčiai krito penkių minučių tarpe. Pirmasis, 56 minutę pasižymėjo „Leeds“ puolėjas Raphinha, tačiau rezultatą jau po 2 minučių išlygino Andrew Omobamidele’as. 60 minutę pergalingą įvartį į šeimininkų vartus mušė ispanas Rodrigo.

„Leeds United“ po 10 rungtynių užima 17 vietą, tuo tarpu dar nė karto nelaimėję „Norwich“ futbolininkai murkdosi pačiame lentelės dugne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.