Čempionų lygoje К. Benzema įvarčiai atvedė „Real“ į pergalę, „Milan“ atsidūrė ant prarajos krašto

Trečiadieno vakarą pirmose UEFA Čempionų lygoje Madrido „Real“ namuose 2:1 (1:1) įveikė Donecko „Shachtar“, o „AC Milan“ namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:1) su „FC Porto“ ir atsidūrė ties iškritimo riba.

 К. Benzema įvarčiai atvedė “Real” į pergalę.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 К. Benzema įvarčiai atvedė “Real” į pergalę.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Vinicius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Vinicius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-11-03 19:40, atnaujinta 2021-11-03 22:23

D grupėje Madrido „Real“ savo žiūrovų akivaizdoje antrą kartą iš eilės nugalėjo Ukrainos klubą.

Madrido „Real“ į priekį išsiveržė jau 14 minutę. Vinicius varžovų baudos aikštelėje atėmė kamuolį iš varžovo ir pastebėjęs vieną prieš tuščius vartus stovinti Karimą Benzemą atliko jam perdavimą. Pastarasis neklydo ir išvedė „Real“ ekipą į priekį.

„Shachtar“ rezultatą išlygino pirmam kėliniui einant į pabaigą. 39 minutę Alanas Patrickas atliko nuostabų perdavimą krūtine, o puikioje pozicijoje atsidūręs Fernando kamuolį pasiuntė į vartus.

Pergalingą įvartį 61 minutę pelnė tas pats K.Benzema. „Real“ futbolinikai trumpais ir greitais perdavimais „išmaudė“ varžovų gynybą, o prancūzas antrą kartą nuginklavo svečių vartininką.

Praėjusiame ture „karališkasis“ klubas išvykoje laimėjo 5:0.

Turnyrinėje lentelėje „Real“ su 9 taškais užima 1 vietą, tuo tarpu „Shachtar“ po 4 rungtynių turi 1 tašką ir užima 4 vietą.

B grupėje „AC Milan“ namuose nesugebėjo atsurevanšuoti prieš „Porto“.

„Porto“ į priekį išsiveržė jau 6 rungtynių minutę. Milano klubas grubiai suklydo savo aikštes pusėje ir greitai į puolimą pasileidusi Portugalijos komanda pelnė pirmąjį rungtynių įvartį. Atakos smaigalyje atsidūrė Luisas Diazas.

61 minutę rezultatas tapo lygus. Pierre'as Kalulu po sumaišties „Porto“ baudos aikštelėje kamuolį bandė pasiųsti link vartų, o prie jų stovėjęs Chancelis Mbemba sužaidė netiksliai ir kamuolį nukreipė į savus vartus.

Portugalijos klubas pirmose tarpusavio rungtynėse šventė pergalę rezultatu 1:0.

„Milan“ per 4 rungtynes iškovojo tik 1 tašką ir grupėje užima paskutinę, 4 vietą. „Porto“ su 5 taškais žengia 2 pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.