Keturis įvarčius rusams sušėrusi „Juventus“ atgauna pasitikėjimą savimi: „Mums reikėjo šio vakaro“

Italijos futbolo pirmenybėse su sunkumais susidurianti Turino „Juventus“ ekipa kur kas užtikrinčiau žygiuoja UEFA Čempionų lygoje. Italijos ekipa per ketverias žaistas rungtynes visus keturis kartus šventė pergalę.

P.Dybala (dešinėje) antradienį įmušė du įvarčius.<br>TASS/Scanpix nuotr.
P.Dybala (dešinėje) antradienį įmušė du įvarčius.<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2021, 11:07 AM

Pergalingu tapo ir antradienio vakaras, kuriame „Juventus“ savo žiūrovų akivaizdoje 4:2 nugalėjo Sankt Peterburgo „Zenit“ futbolininkus.

Į šias rungtynes „Senoji senjora“ atvyko ne pačios geriausios nuotaikos – paskutinėse trejose Italijos futbolo čempionato rungtynėse „Juventus“ buvo patyrusi du pralaimėjimus ir sykį sužaidė lygiosiomis.

Vis dėlto dvikova su „Zenit“ tapo nauja istorija – Turino ekipa nepaliko vilčių savo varžovams ir po pergalingai pasibaigusio mūšio užsitikrino vietą Čempionų lygos aštuntfinalyje.

Du įvarčius į Rusijos klubo vartus įmušęs argentinietis Paulo Dybala po dvikovos užsiminė, kad ši pergalė buvo itin reikalinga emociniam pakilimui.

„Labai sėkmingos rungtynės. Mums reikėjo šio vakaro. Pagrindinis raktas į pergalę buvo kantrybė, nes nebuvome itin geri pirmajame kėlinyje. Turėjome pademonstruoti savo ramybę ir išnaudoti galimybes po pertraukos.

Vietomis panaudojome riziką ir tai pasiteisino. Kuo daugiau mūsų bus prie priešininkų vartų, tuo didesnė tikimybė, kad įmušime įvartį.

Neslėpsiu, puolime tikrai buvome geri ir galėjome įmušti ar kelis įvarčius“, – po rungtynių kalbėjo P.Dybala.

„Juventus“ po ketverių sužaistų rungtynių savo sąskaitoje turi 12 taškų ir H grupėje žengia pirma.

Tuo tarpu „Zenit“ po keturių Čempionų lygos turį savo kraityje turi 3 taškus ir turnyrinėje lentelėje užimą trečią poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.