Po „Hotspur“ manevro su A. Conte – J. Mourinho kritika

Aštriais pareiškimas išgarsėjęs treneris Jose Mourinho sukritikavo savo buvusio „Tottenham Hotspur“ klubo ėjimą. 58-erių portugalas įsitikinęs, kad „Hotspur“ privalėjo duoti daugiau laiko jo tautiečiui Nuno Espirito Santo, o ne šį pakeisti italu Antonio Conte.

J.Mourinho.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
J.Mourinho.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2021, 4:56 PM

47-erių N.E.Santo buvo atleistas dėl prastų rezultatų po 10 Anglijos „Premier“ lygos rungtynių. Sprendimą atleisti trenerį „Hotspur“ priėmė po šeštadienio rungtynių, kuriose ekipa 0:3 krito prieš „Manchester United“.

Netrukus paaiškėjo, kad klubas nusprendė sukirsti rankomis su 52-ejų italu, kuris šiemet dar treniravo Milano „Inter“ komandą. A.Conte Anglijos „Premier“ lygoje – ne naujokas: 2016-2018 metais dirbo su Londono „Chelsea“ komanda, su kuria laimėjo čempionatą ir Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurę.

„N.E.Santo puikiai dirbo „Wolverhampton Wanderers“ klube. Ir tai dar ne vienerius metus ar kelis mėnesius, bet 4-5 metus. Galiu pasakyti, kad dabar „Hotspur“ turi labai gerą trenerį, bet jie labai gerą trenerį turėjo ir prieš tai“, – sakė praėjusį sezoną „Hotspur“ klubo atleistas J.Mourinho, kuris dabar treniruoja italų „Roma“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.