„Manchester United" skęsta – pralaimėjo jau penktą mačą iš septynių, trenerio O. G. Solskjaero likimas kabo ant plauko

Anglijos „Premier“ lygoje šeštadienį dar vieną antausį gavo sėkmingai Čempionų lygoje kovojanti „Manchester United“ ekipa. „Raudonieji velniai“ išvykoje netikėtai 1:4 (0:2) nusileido vieniems iš čempionato autsaiderių „Watford“ futbolininkams.

 Cristiano Ronaldo nemuša įvarčių.<br>Action images/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo nemuša įvarčių.<br>Action images/Scanpix nuotr.
Ole Gunnaras Solskjaeras<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ole Gunnaras Solskjaeras<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 20, 2021, 7:54 PM, atnaujinta Nov 20, 2021, 8:59 PM

Šeimininkai jau 11-ąją minutę užsidirbo 11 metrų baudinį, tačiau Davidas De Gea atrėmė Ismailo Sarro smūgį, o prie atšokusio kamuolio suskubęs Kiko pelnė įvartį.

Vis dėlto po VAR sistemos peržiūros arbitras skyrė dar kartą mušti baudinį ir antrą kartą D. De Gea įrodė savo pranašumą.

„Watford“ savo įvartį pelnė 28-ąją minutę – pasižymėjo Joshua Kingas, o 44-ąją iš aštraus kampo I. Sarras padvigubino skirtumą.

Antrąjį kėlinį „Manchester United“ sumažino atsilikimą – 50-ąją minutę pasižymėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Donny van de Beekas.

Bet tas blykstelėjimas buvo trumpalaikis – 62 min. ir 69 minutę Mančesterio žaidėjas Harry Maguire'as prieš save išvydo dvi geltonas korteles ir paliko aikštę.

Atstovaudamas „Manchester United“ H.Maguire’as buvo išvarytas iš aikštės pirmą kartą – tai įvyko 121-ose ekipos rungtynėse.

Tuomet iki šeštadienio 7 taškus turėjęs „Watford“ pradėjo siautėti ir per teisėjo pridėtą laiką dar po įvartį įmušė Joao Pedro ir Emmanuelis Dennisas.

Šiame mače ir vėl nepasižymėjo Mančesterio ekipos žvaigždė Cristiano Ronaldo. Per septynis pastaruosius mačus jis pasižymėjo tik kartą. Šalies pirmenybėse „United“ nusileido penktoje akistatoje per septynias rungtynes.

Po šio pralaimėjimo dar garsiau kalbama apie Ole Gunnaro Solskjaero likimą klube – gandai stiprėja, kad treneris labai gretai neteks darbo.

Iš ekipos nutekėjo informacija, kad komandos vadovai šeštadienio vakarą rengs vaizdo konferenciją, kurioje kalbės apie stratego atleidimo galimybes ir kompensacijas.

Kituose mačuose sulaukta rezultatyvių lygiųjų: 3:3 sužaidė „Newcastle United“ ir „Brentford“ bei „Burnley“ ir „Crystal Palace“. Pergalę savo debiutiniame mače džiaugėsi treneris Stevenas Gerrardas. Tik sukirtęs su juo „Aston Villa“ klubas 2:0 nugalėjo aštuntoje pozicijoje esantį „Brighton“.

Šeštadienio mačų rezultatai:

„Leicester City“ – Londono „Chelsea“ 0:3.

„Watford“ – „Manchester United“ 1:4

„Norwich City“ – „Southampton“ 2:1

„Wolverhampton“ – „West Ham United“ 1:0

Birmingamo „Aston Villa“ – „Brighton“ 2:0

„Newcastle United“ – „Brentford“ 3:3

„Burnley“ – „Crystal Palace“ 3:3

„Liverpool“ – Londono „Arsenal“ žaidžia

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu