C. Ronaldo ir „Manchester United“ lengviau atsikvėpė po pergalės Ispanijoje, o „Chelsea“ suniokojo atsipalaidavusį „Juventus“

UEFA Čempionų lygoje grupių varžybose šią savaitę žaidžiamos 5-ojo turo kovos, po kurių paaiškės daugiau aštuntfinalio dalyvių.

 Cristiano Ronaldo įvartis išvedė komandą į aštuntfinalį.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo įvartis išvedė komandą į aštuntfinalį.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Prieš rungtynes Kijeve galingai pasnigo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Prieš rungtynes Kijeve galingai pasnigo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Laikinai „Manchester United“ ekipai vadovauja Michaelas Carrickas (dešinėje).<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Laikinai „Manchester United“ ekipai vadovauja Michaelas Carrickas (dešinėje).<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 23, 2021, 7:35 PM, atnaujinta Nov 23, 2021, 11:59 PM

Po keturių turų tokią teisę jau turėjo keturios ekipos – Amsterdamo „Ajax“, Miuncheno „Bayern“, Turino „Juventus“ ir „Liverpool“, o antradienį priejų prisijungė dar dvi Anglijos ekipos „Manchester United“ ir Londono „Chelsea“.

Antradienį pirmoji į aštuntfinalį žengė „Manchester United“ komanda, kuri po pergalės svečiuose 2:0 prieš „Villarreal“ surinko 10 taškų ir užsitikrino vieną iš pirmųjų vietų F grupėje.

Mančesterio komandai tai buvo pirmasis mačas po trenerio Ole Gunanro Solskjaero atleidimo. Ekipai vadovavo laikinasis treneris Michaelas Carrickas.

Svečiai pralaužė ledus tik 78-ąją min. po Cristiano Ronaldo įvarčio, o 90-ąją min. antrąjį įvartį pelnė Jadonas Sancho.

E grupėje penktąją iš eilės pergalę iškovojo Miuncheno „Bayern“, kuris svečiuose 2:1 įveikė Kijevo „Dynamo“ ekipą ir surinko 15 taškų. Pirmąjį įvartį Vokietijos čempionams smūgiu per save pelnęs lenkas Robertas Lewandowskis pakartojo turnyro rekordą, pasižymėjęs devintose rungtynėse iš eilės.

Prieš šį mačą Kijeve galingai pasnigo, tad teko padirbėti valant aikštę.

Kitose šios grupės rungtynėse „Barcelona“ savo aikštėje nesugebėjo įveikti Lisabonos „Benfica“ ir po lygiųjų 0:0 atidėjo savo likimą paskutiniam turui, kai žais Miunchene.

Nenuspėjamoje G grupėje prieš paskutinį turą visos keturios komandos išsaugojo viltis žengti toliau, o geriausių galimybių turi „Lille“, kuris namie 1:0 įveikė pirmavusį „Salzburg“ ir turi 8 taškus.

H grupėje įvykusioje lyderių dvikovoje Londono „Chelsea“ namuose 4:0 sutriuškino Turino „Juventus“ ekipą ir susilygino su ją turnyro lentelėje – apie turi po 12 taškų ir garantuotą bilietą į aštuntfinalį.

Antradienio rungtynės.

E grupė

Kijevo „Dynamo“ – Miuncheno „Bayern“ 1:2 (0:2). Denysas Harmašas (70)/Robertas Lewandowskis (14), Kingsley Comanas (42).

„Barcelona“ – Lisabonos „Benfica“ 0:0.

F grupė

„Villarreal“ – „Manchester United“ 0:2 (0:0). Cristiano Ronaldo (78), Jadonas Sancho (90).

Berno „Young Boys“ – Bergamo „Atalanta“ 3:3 (1:1). Theosonas Jordanas Siebatcheu (39), Vincent Sierro (81), Silvan Hefti (84)/Duvanas Zapata (10), Jose Luisas Palomino (51), Luisas Murielis (88).

G grupė

„Lille“ – „Salzburg“ 1:0 (1:0). Jonathanas Davidas (31).

„Sevilla“ – „Wolfsburg“ 2:0 (1:0). Joanas Jordanas (13), Rafa Miras (90+7).

H grupė

Londono „Chelsea“ – Turino „Juventus“ 4:0 (1:0). Trevoh Chalobah (25), Reece Jamesas (56), Callumas Hudsonas-Odoi (58), Timo Werneris (90+5).

„Malmo“ – Sankt Peterburgo „Zenit“ 1:1 (1:0). Soerenas Rieksas (28)/Jaroslavas Rakickis (90+2 iš 11 m). Artiomas Dziuba neįmušė baudinio (52).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.