PSG neigia gandus dėl M. Pochettino: „Jis niekada neprašė leidimo išvykti į Mančesterį“

„Manchester United“ likus be pagrindinio vyriausiojo trenerio Ole Gunnaro Solskjaero futbolo bendruomenėje vis garsiau pasigirdo kalbos dėl galimo Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) stratego Mauricio Pochettino persikėlimą į Mančesterį. Tuo tarpu PSG trenerio kėdė turėjo būti ruošiama legendiniam futbolininkui Zinedine'ui Zidane'ui, tačiau visas šias kalbas į šoną nustūmė Paryžiaus klubo sporto direktorius Leonardo.

M.Pochettino.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Pochettino.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2021, 5:46 PM

PSG sporto direktorius paneigė informaciją dėl derybų su Z.Zidane'u bei galimo M.Pochettino išvykimo.

„Mes nenorime, kad M.Pochettino išvykų. Jis niekada neprašė leidimo išvykti į Mančesterį. Joks klubas dėl jo nesusisiekė.

Mes labai gerbiame Z.Zidane'ą, ką jis padarė kaip žaidėjas bei treneris, tačiau galiu drąsiai pasakyti, kad jokio kontakto su juo nebuvo“, – interviu naujienų agentūrai AFP kalbėjo prancūzas.

Ketvirtadienį užsienio žiniasklaidoje buvo pranešta, kad laikinuoju „Manchester United“ ekipos treneriu taps šiuo metu Rusijoje dirbantis vokietis Ralfas Rangnickas.

Teigiama, kad su 63-ejų vokiečiu žadama pasirašyti laikinąją 6 mėnesių sutartį. Tikinama, kad ateityje R.Rangcingas taip pat galėtų užimti ir konsultanto pareigas „Manchester United“ gretose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.