„Chelsea“ treneris užstojo R. Lukaku nuo kritikos strėlių

Londono „Chelsea“ Anglijos „Premier“ lygoje ir UEFA Čempionų lygoje demonstruoja nuostabią formą nepaisant to, kad ekipai jau septynerias rungtynes nepadeda komandos žvaigždė Romelu Lukaku.

 „Chelsea“ treneris užstojo R. Lukaku nuo kritikos strėlių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Chelsea“ treneris užstojo R. Lukaku nuo kritikos strėlių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2021, 12:27 PM

„Chelsea“ nepralaimėjo jau 10-ies rungtynių iš eilės, o 9-iose iš jų šventė pergalę. Dėl tokio sėkmingo žaidimo daugelio akys krypsta į R.Lukaku. Ar iš tiesų brangiai kainuojantis belgas yra reikalingas komandai ir ar komanda nežaidžia geriau be jo?

Londono ekipos treneris Thomas Tuchelis tokias kalbas iškart veja į šalį. Pasak jo, komanda tokioje padėtyje atsidūrė su geru 28-erių puolėjo žaidimu, o grįžęs į aikštę R.Lukaku tik pagerins komandos žaidimą.

„Mes galingai pradėjome sezoną ir jį pradėjome su Romelu. Jis atneša daug teigiamų dalykų į komandą būdamas rūbinėje, net ir tada, kai yra traumuotas. Jis su mumis būna kiekvieną dieną pakilios nuotaikos, užsivedęs ir motyvuojantis visus. Jis aukščiausio lygio profesionalas ir aukščiausio lygio puolėjas. Jis mums yra labai svarbus“, – puolėjo teigiamas savybes vardijo T.Tuchelis.

Taip pat treneris pasiūlė neieškoti lengvų išeičių ir papasakojo, kaip R.Lukaku prisidėjo prie gero „Chelsea“ žaidimo šiuo metu.

„Suprantu kodėl žmonės taip kalba – jie visados ieško lengvų išeičių. Žmonės pamato kokį nors dalyką ir nusprendžia, kad viskas gali būt tik vienaip arba kitaip. Bet gyvenimas nėra toks paprastas, taip pat ir gyvenimas futbolo komandoje nėra paprastas

Galbūt mes dabar taip gerai atrodome, nes Romelu padarė sunkųjį darbą pradžioje. Jis pelnė kelis labai svarbius įvarčius ir pastatė mus į poziciją kai galime leisti kur jaunesni ir mažiau rungtyniaujantys žaidėjai gali žengti į aikštę ir parodyti, ko jie yra verti“, – Belgijos puolėjo darbui pagyrų negailėjo treneris“, – kalbėjo „Chelsea“ strategas.

R.Lukaku šiame sezone sužaidė 11 rungtynių ir per jas pelnė 4 įvarčius.

„Chelsea“ „Premier“ lygoje užima pirmą vietą ir trimis taškais lenkia „Manchester City“ klubą. Čempionų lygoje Londono ekipa jau užsitikrino patekimą į sekantį etapą, o savo grupėje turi tiek pat taškų kiek Turino „Juventus“, tačiau dėl geresnių rezultatų užima pirmą vietą.

Sekmadienį, 18.30 val. „Chelsea“ „Premier“ lygos rungtynėse susitiks su buvusiu R.Lukaku klubu „Manchester United“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.