„Liverpool“ pasismagino su „šventaisiais“

„Liverpool“ futbolininkai Anglijos „Premier“ lygoje iškovojo užtikrintą pergalę. „Raudonieji“ namuose 4:0 (3:0) sutriuškino „Southampton“ ekipą.

 „Liverpool“ pasismagino su „šventaisiais“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Liverpool“ pasismagino su „šventaisiais“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2021, 6:51 PM, atnaujinta Nov 27, 2021, 6:57 PM

„Liverpool“ smagintis pradėjo jau 2-ąją rungtynių minutę. Sadio Mane su Andrew Robertsonu kairiajame krašte išmaudė varžovus ir pastarajam atlikus perdavimą į baudos aikštelę sėkmingai ataką užbaigė Diogo Jota.

Progas toliau besikūrusi ir įvartį iš nuošalės kamuolį į vartus pasiuntusi „Liverpool“ ekipa antrąjį įvartį pelnė 32-ąją minutę. Mohamedas Salah pademonstravo nuostabų aikštės matymą ir pastebėjęs prieš tuščius vartus esanti D.Jotą atliko jam itin tikslų perdavimą, o portugalas progos nešvaistė.

37-ąją minutę baudos aikštelėje kamuolį gavęs Thiago Alcanatara paleido galingą smūgį į „šventųjų“ vartus ir nepaliko vilčių vartus ginančiam Alexui MxCarthy.

Antrasis kėlinys prasidėjo „Liverpool“ dominavimo tęsimu. 52-ąją minutę Virgilas van Dijkas po kampinio smūgiu koja pasiuntė kamuolį į savo buvusios komandos vartus ir rezultatas tapo 4:0.

„Liverpool“ išlieka vienintelė „Premier“ lygos komanda įvartį mušusi kiekvienose sezono rungtynėse, o per 13 sužaistų rungtynių Jurgeno Kloppo auklėtiniai sugebėjo pasižymėti net 39 kartus.

„Liverpool“ pergalės dėka bent jau laikinai pakilo į antrąją poziciją ir turėdama 28 taškus nuo pirmaujančių Londono „Chelsea“ futbolininkų atsilieka vienu tašku. „Southampton“ su 14 taškų rikiuojasi 14-oje pozicijoje.

Kiti rezultatai:

Londono „Crystal Palace“ – „Aston Villa“ 1:2 (0:1)

„Norwich“ – „Wolverhampton“ 0:0 (0:0)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.