Prieš Liverpulio derbį – J. Kloppo prisiminimai: pernai šios rungtynės turėjo didžiulę kainą

Trečiadienį Anglijos „Premier“ lygoje ietis surems dvi Liverpulio komandos. „Everton“ savo aikštėje priims „Liverpool“ futbolininkus. Prieš artėjantį mūšį „Liverpool“ ekipos strategas Jurgenas Kloppas mintimis nusikėlė į praėjusį sezoną vykusias šio miesto derbio rungtynes.

J.Kloppas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Kloppas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2021, 6:11 PM

Tąsyk 2020-ųjų spalį klubai išsiskyrė lygiosiomis 2:2, tačiau „Liverpool“ gynėjas Virgilias van Dijkas paryrė dešinės kojos kryžminių kelio raiščių traumą, dėl kurios jis turėjo praleisti ne tik likusį sezoną, bet ir vasarą rengtą Europos futbolo čempionatą.

J.Kloppas pasidžiaugė, kad į rikiuotę futbolininkas sugrįžo geros formos, tačiau neatskleidė, ar jis sulauks žaidybinio laiko akistatoje su „Everton“.

„Praėjusio sezono rungtynės mums kainavo labai daug. Nuo to laiko turėjome išmokti verstis be jo (V.Van Dijko), tačiau jo sugrįžimas yra nuostabus.

Kai kurioms detalėms dar trūksta laiko, tačiau neabejoju, kad šios smulkmenos pasitaisys netrukus.

Nežinau, ar jis pasirodys rungtynėse su „Everton“. Tai bus jau trečios jo rungtynės per šią savaitę, jam gali prireikti poilsio, net esant geroje formoje“, – apie V.Van Dijką kalbėjo „Liverpool“ strategas J.Kloppas.

Šiuo metu „Liverpool“ su 28 taškais Anglijos „Premier“ lygoje rikiuojasi trečioje pozicijoje. Tuo tarpu „Everton“ su 15 taškų žengia 14-oje vietoje.

Liverpulio derbis vyks trečiadienį, 22 val. 15 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.