„Liverpool“ sutriuškino savo kaimynus

Trečiadienį Anglijos „Premier“ lygos fanai galėjo mėgautis Liverpulio derbiu. Savo stadione rungtyniavęs „Everton“ klubas 1:4 (1:2) neprilygo „Liverpool“ ekipai.

 „Liverpool“ sutriuškino savo kaimynus.<br> AP/Scanpix nuotr.
 „Liverpool“ sutriuškino savo kaimynus.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2021, 1:14 AM

Pirmąjį įvartį „Liverpool“ 9-tą minutę pelnė „Liverpool“ kapitonas Jordanas Hendersonas. Anglas ties baudos aikštelės prieigomis sulaukė perdavimo ir niekieno netrukdomas pasiuntė kamuolį į vartų kampą.

19-ąją minutę puikiu įvarčiu pasižymėjo Mohamedas Salah. J.Hendersonas kamuolį tolimu smūgiu pasiuntė link varžovų vartų, o „Everton“ žaidėjus aplenkęs egiptietis atsidūrė vienas prieš vartininką ir nesunkiai ši nuginklavo.

38-tą minutę šeimininkams rezultatą pavyko sušvelninti. Demarai Gray’us stovėdamas puolime liko neprižiūrėtas ir sulaukęs perdavimo atspėjo kur kris „Liverpool“ vartų sargas Alisson ir pasiuntė kamuolį į vartus.

Po grubios Seamuso Colemano klaidos 64-tą minutę „Liverpool“ pelnė trečiąjį įvartį. Airis nesukontroliavo kamuolio savo aikštės pusėje ir jį perėmęs M.Salah vėl nuskuodė prie šeimininkų vartų. Puolėjas nepaisant to, kad buvo griaunamas sugebėjo kamuolį pasiųsti į vartus.

Galutinį tašką rungtynėse padėjo Diogo Jota. 79-ąją minutę portugalas techniškai priėmė kamuolį ir pergudravęs gynėją stipriu smūgiu kamuolį pasiuntė į vartų tinklą.

„Liverpool“ po 14-os rungtynių turi 31 tašką ir užima 3 vietą. „Raudonieji“ nuo pirmaujaunčio Londono „Chelsea“ atsilieka dviem taškais, o nuo pozicija aukščiau esančių „Manchester City“ tašku. „Everton“ su 15 taškų užima 14 poziciją.

Kiti rezultatai:

„Southampton“ – „Leicester City“ 2:2 (2:1)

„Waford“ – Londono „Chelsea“ 1:2 (1:1)

Londono „West Ham“ – „Brighton“ 1:1 (1:0)

„Wolves“ – Burnley“ 0:0 (0:0)

„Aston Villa“ – „Manchester City“ 1:2 (0:2)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.