Neapdainuotas Mančesterio herojus: laikinąjį strategą išlydėjo šiltais žodžiais

Laikinasis „Manchester United“ treneris Michaelas Carrickas pergalingai atsisveikino su šiomis pareigomis. Ketvirtadienį jo vadovaujami futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje 3:2 pranoko Londono „Arsenal“ ekipą.

M.Carrickas (dešinėje).<br>Reuters/Scanpix nuotr.
M.Carrickas (dešinėje).<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2021, 9:52 AM

Mančesterio klubui atleidus vyriausiąjį trenerį Ole Gunnarą Solskjaerą prie komandos vairo stojo iki tol jo asistentu buvęs M.Carrickas.

Jam vadovaujant „Raudonieji velniai“ sužaidė trejas rungtynes, o per jas iškovojo dvi pergales ir sykį sužaidė lygiosiomis (Čempionų lygoje įveikė „Atalanta“, „Premier“ lygoje sužaidė lygiosioms su lyderiu „Chelsea“ ir įveikė „Arsenal“).

Šią savaitę „Manchester United“ pristatė naująjį komandos trenerį, kuriuo tapo 63-ejų vokietis Ralfas Rangnickas, o laikinojo trenerio pareigas sėkmingai ėjęs M.Carrickas vėl sugrįš į trenerio asistento poziciją.

Komandą vėl į pergalingas vėžias sugrąžinęs M.Carrickas sulaukė šiltų komandos puolėjo Bruno Fernandeso žodžių.

„Manau, kad ateityje jis gali būti tarp geriausių trenerių. Jis apie futbolą gali kalbėti nesustodamas ir puikiai suprantą šį žaidimą“, – M.Carrickui šiltų žodžių negailėjo „Manhester United“ portugalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.