„Premier“ lygos favoritai egzaminuos vidutiniokus ir autsaiderius

Anglijos „Premier“ lygoje vyksta įnirtinga favoritų kova dėl aukščiausių vietų. Pirmąsias tris vietas užimantys klubai žengia beveik koja kojon. Pirmaujanti „Manchester City“ komanda per 15 turų surinko 35 taškus, „Liverpool“ – 34, Londono „Chelsea“ – 33. Visos šios trys ekipos, taip pat „Manchester United“ futbolininkai rungtyniaus šeštadienį.

 „Premier“ lygos favoritai egzaminuos vidutiniokus ir autsaiderius.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
 „Premier“ lygos favoritai egzaminuos vidutiniokus ir autsaiderius.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2021, 9:56 AM

Penkias pergales iš eilės šventę „Manchester City“ žaidėjai namie kovos su „Wolverhampton“.Šis klubas, turintis 21 tašką, užima aštuntąją vietą. „Wolverhampton“ iš trijų paskutinių mačų nelaimėjo nė vieno.

„Liverpool“ savo aikštėje išmėgins jėgas su Birmingemo „Aston Villa“. Jurgeno Kloppo auklėtiniai laimėjo ketverias rungtynes iš eilės. Per jas pelnė 13 įvarčių, o praleido tik vieną. Liverpulio klubas yra įmušęs 44 įvarčius. Tai geriausias rezultatas lygoje. „Liverpool“ vienintelė iš visų komandų yra pralaimėjusi tik sykį. „Aston Villa“ pastaruoju metu irgi atrodo solidžiai – paklupdė tris varžovus iš keturių.

„Chelsea“ Londone susitiks su „Leeds United“. Gana ilgai lygoje pirmavę „aristokratai“ praėjusiame ture 2:3 neatsilaikė prieš Londono „West Ham“. Iki šios akistatos „Chelsea“ iš viso buvo praleidusi tik šešis įvarčius. „Leeds United“ futbolininkai, užimantys 15-ąją poziciją, nepralaimėjo per tris pastaruosius turus. Jų sąskaitoje – 16 taškų.

Dvi pergales iš eilės iškovojęs „Manchester United“ pakilo į šeštąją vietą. „Raudonieji velniai“ sukaupė 24 taškus. Jie 16-ajame ture svečiuose mėgins palaužti pirmenybių autsaiderį „Norwich City“ klubą. Pastarasis surinko vos 10 taškų.

Ant ketvirtojo turnyro lentelės laiptelio įsitaisę „West Ham“ sekmadienį išvykoje varžysis su „Burnley“. „West Ham“ turi 27 taškus. „Burnley“ ekipa, kuri yra nuskynusi tik vieną pergalę, žaidė 14 mačų, surinko 10 taškų ir velkasi 18-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.