Simonas Paulius lieka rungtyniauti Šiauliuose

Praėjusio sezono viena iš svarbiausių komandos figūrų tapęs Simonas Paulius pratęsė sutartį su FA „Šiauliai“ ekipa bei dar mažiausiai sezoną vilkės saulės miesto ekipą reprezentuojančius marškinėlius.

 Simonas Paulius lieka rungtyniauti Šiauliuose.<br> Komandos nuotr.
 Simonas Paulius lieka rungtyniauti Šiauliuose.<br> Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2021, 2:19 PM

Vidurio saugo pozicijoje rungtyniautis futbolininkas prie FA „Šiauliai“ ekipos prisijungė dar šių metų vasario mėnesį bei sužaidė išties neblogą sezoną. Su Dominyku Kubilinsku duetą didžiąją sezono dalį aikštės viduryje sudaręs 30-etis futbolininkas Pirmoje lygoje iš viso sužaidė 22 rungtynės, pelnė įvartį bei atliko 2 rezultatyvius perdavimu.

Trylika rungtynių nacionalinėje Lietuvos vyrų rinktinėje sužaidęs futbolininkas savo karjeroje taip pat atstovavo FBK „Kaunas“, Alytaus „Dainava“, „Kauno Žalgirio“, Ventspilio „Ventspils“ (Latvija) bei Lodzės „Widzed“ (Lenkija) ekipoms.

„Praėjusį sezoną tapome Pirmos lygos nugalėtojais, todėl komandos sezoną galiu vertinti tik teigiamai, nes prieš sezoną iškeltas tikslas buvo įvykdytas ir sportiniu principu patekome į A lygą. Asmeniškai man svarbiausias dalykas buvo, kad pavyko išvengti traumų ir atsigauti po kelio traumos, kuri vargino keletą metų. Taip pat asmeniškai smagu po metų pertraukos grįžti aukščiausią lygą ir, tikiuosi, kad lygoje būsime labai konkurencingi bei į kiekvienas rungtynes eisime galvodami tik apie pergalę“ – ambicingai kalbėjo FA „Šiauliai“ saugas Simonas Paulius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.