Andrius Skerla stažavosi Kroatijoje ir susitiko su V. Dambrausku

Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ vyriausias treneris Andrius Skerla po sezono ir toliau gyvena futbolo ritmu.

 Andrius Skerla stažavosi Kroatijoje ir susitiko su V. Dambrausku.<br> Komandos nuotr.
 Andrius Skerla stažavosi Kroatijoje ir susitiko su V. Dambrausku.<br> Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-16 12:48

Mėlynai baltų strategas praėjusią savaitę viešėjo Kroatijoje, kur aplankė Splito „Hajduk“ klube dirbančius lietuvius – klubo sporto direktorių Mindaugą Nikoličių, vyriausiąjį trenerį Valdą Dambrauską bei jo asistentus Marių Skinderį ir Justiną Gasiūną.

A. Skerla Kroatijoje viešėjo kartu su FA „Šiauliai“ vyriausiuoju treneriu Mindaugu Čepu ir Lietuvos jaunimo U-17 rinktinės vyr. treneriu Rolandu Džiaukštu.

„Splite praleidome savaitę, kurios metu stebėjome „Hajduk“ treniruotes, daug bendravome su Valdu. Išvydome praktiškai visas stipriausių Kroatijos lygos klubų rungtynes“, – savo įspūdžiais iš stažuotės dalijosi mėlynai baltų strategas.

A. Skerla kartu su kolegomis stebėjo ne tik „Hajduk“ ir Zagrebo „Lokomotiva“ susitikimą, kuris pasibaigė rezultatyviomis lygiosiomis 3:3, bet ir gyvai išvydo Zagrebo „Dinamo“ pergalę 3:0 prieš Koprivnicos „Slaven Belupo“ bei tuo metu buvusių lygos lyderių NK „Osijek“ ir Rijekos HNK akistatą pasibaigusią nulinėmis lygiosiomis.

„Pamatėme visas komandas, kurios šiuo metu rikiuojasi stipriausiame lygos ketvertuke. Buvo įdomu įvertinti jų pajėgumus, palyginti su Lietuvos klubais“, – sakė A. Skerla.

M. Nikoličiaus iniciatyva, svečiai iš Lietuvos turėjo proga ne tik stebėti „Hajduk“ treniruotes, bet ir dalyvauti įvairiausiose mini seminaruose.

„Klausėme klubo skautų pristatymą apie jų specifinį darbą ir sužinojome į kurias šalis jie kreipia didžiausią dėmesį, kaip veikia visa struktūra. Gavome tikrai nemažai įdomios informacijos.

Taip pat turėjome galimybę susitikti su klubo akademijos vadovaujančiu asmeniu, kuris pristatė visą akademijos darbą, papasakojo apie šiuo metu propaguojamą žaidimo modelį. Gavosi pakankamai informatyvi ir intensyvi savaitė. Daug keliavome, daug žiūrėjome bei daug sužinojome“, – pasakojo FC „Hegelmann Litauen“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.