„Kauno Žalgiris“ ilgam susiejo ateitį su M. Dapkumi

„Kauno Žalgirio“ klubas 2021-ųjų pabaigoje pasiekė susitarimą su dar vienu praėjusio sezono komandos nariu. Ir artėjančiame sezone žaliai baltus marškinėlius vilkės Martynas Dapkus, su kuriuo buvo pasirašyta nauja ilgalaikė sutartis.

 „Kauno Žalgiris“ ilgam susiejo ateitį su M. Dapkumi.<br> L. Žemgulio nuotr.
 „Kauno Žalgiris“ ilgam susiejo ateitį su M. Dapkumi.<br> L. Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2021, 4:42 PM

Kiek anksčiau sutartis su klubu taip pat pratęsė Deividas Mikelionis, Gratas Sirgėdas, Linas Pilibaitis ir Karolis Šilkaitis.

Į Kauno komandą 28-erių futbolininkas atvyko 2019-aisiais ir „Kauno Žalgirio“ klube pradės jau ketvirtą sezoną. Per trejus metus gynėjo ir saugo pozicijose rungtyniaujantis M.Dapkus A lygoje sužaidė 76 rungtynes, per kurias įmušė tris įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus.

Būtent 2021-ųjų sezone Lietuvos rinktinės narys pelnė visus tris savo įvarčius ir buvo vienas daugiausiai laiko aikštėje praleidžiančių žalgiriečių.

„Kauno Žalgirio“ organizacija jau ne pirmus metus demonstruoja stabilumą ir norą augti, o trenerių štabas čia yra vienas geriausių lygoje. Šie kriterijai palengvino mano apsisprendimą, kodėl noriu ir turiu likti vietoje, kurioje jaučiuosi laimingas bei motyvuotas būti geresniu ir prisidėti prie komandos užsibrėžtų tikslų“, – Žalgiris.lt sakė M.Dapkus.

2021-aisiais iš Tauragės kilęs futbolininkas buvo nuolat kviečiamas į nacionalinę Lietuvos vyrų futbolo rinktinę ir joje per metus sužaidė aštuonis susitikimus, iš kurių net septynis pradėjo startinėje sudėtyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.