Skaudžią tiesą po „Chelsea“ antausio pripažinęs A. Conte prašo tik vieno

„Svarbu turėti kantrybės“, – tokius žodžius ištarė „Tottenham Hotspur“ strategas Antonio Conte, kai „Carabao Cup“ taurės pusfinalio pirmosiose rungtynėse 0:2 pralaimėjo Londono „Chelsea“ futbolininkams.

 A.Conte.<br> AP/Scanpix nuotr.
 A.Conte.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-06 17:09

2016-2018 metais „Chelsea“ klubą treniravęs 52-ejų italas pabrėžė, kad jo komandai reikia nudirbti „daug darbo“.

A.Conte teigė, kad vaizdas aikštėje parodė, kiek daug „Hotspur“ atsilieka nuo „Chelsea“ komandos.

„Labai sudėtinga suprasti, kurią vietą reikia tobulinti, nes yra labai daug situacijų, kuriose reikia žaisti geriau. Mums reikia laiko ir kantrybės. Visi privalo turėti kantrybės, nes per paskutinius metus „Hotspur“ lygis stipriai krito ir dabar mes privalome kovoti dėl kiekvienų rungtynių“, – kalbėjo A.Conte.

A.Conte ruošiasi pokalbiui su „Hotspur“ vadovu Danieliu Levy apie sausio perėjimų langą, tačiau tikino, kad 1-2 nauji žaidėjai situacijos stipriai nepakeis.

„Turime būti nuolankūs ir suprasti dabartinę savo situaciją bei dirbti, kad žaidėjai tobulėtų. Tada ir pamatysime. Sausį nebus lengva ir dabar mums svarbiausia išlaikyti susikaupimą ir dirbti. Rezultatai Anglijos „Premier“ lygoje – geri. Mes pasiekėme „Carabao Cup“ pusfinalį ir šiuo metu „Hotspur“ klubui tai – geras rezultatas, – kalbėjo A.Conte. – Aš visada esu labai atviras su futbolininkais. Man patinka sakyti tiesą, nes melas niekur nenuves. Mums reikia iš lėto keisti situaciją.“

„Hotspur“ situacija Anglijos „Premier“ lygoje nuo A.Conte atvykimo išties geri – komanda iškovojo 5 pergales per 8 susitikimus, o kiti trys mačai baigėsi lygiosiomis.

„Hotspur“ su 33 taškais dabar „Premier“ lygoje yra 6-oje vietoje ir vos tašku atsilieka nuo laipteliu aukščiau esančios „West Ham United“ komandos. Nuo ketvirtąją poziciją užimančio Londono „Arsenal“ ekipa atsilieka vos dviem taškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.