Su Pele K. Mbappe lyginęs A. Wengeras: „Po nesėkmės Europos čempionate jis tapo dar stipresnis“

Buvęs Londono „Arsenal“ ekipos strategas Arsene'as Wengeras prakalbo apie didžiulę pažangą futbolo aikštėje padariusį Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) futbolininką Kylianą Mbappe.

A.Wengere'as (dešinėje) šiltai atsiliepė apie K.Mbappe.<br>ZP/SIPA/Scanpix nuotr.
A.Wengere'as (dešinėje) šiltai atsiliepė apie K.Mbappe.<br>ZP/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2022, 9:01 AM

Pasak 72-ejų futbolo specialisto, greitakojis prancūzas po nesėkmingai pasibaigusio praėjusią vasarą vykusio Europos čempionato įrodė, kad yra tvirtas psichologiškai ir į stadioną grįžo dar stipresnis nei buvo anksčiau.

„Pamenu, kai jis buvo 17-metis, aš sakiau, kad jis gali būti kitas Pele. Pele tris kartus laimėjo pasaulio futbolo čempionatą, o K.Mbappe turi puikius duomenis pakartoti šį pasiekimą, pamatysime.

Jis (K.Mbappe) pasižymi lengvumu, savo ekspresija bei charizma. Jis žaibiškai užkopė į viršūnę.

Po nesėkmingai pasibaigusio Europos futbolo čempionato jis išgyveno sunkią vasarą, tačiau ji futbolininką tik dar labiau sustiprino.

Iki tol jo karjeroje trūko sunkių momentų ir vienintelis klausimas buvo, ar jis atlaikytų spaudimą, kai reiktų atsistatyti po didžiųjų nesėkmių. Jo reakcija parodė, kad jis su šia įtampa susitvarkė puikiai.

Dabar jis žaidžia dar geresnį futbolą ir muša įvarčius net ne pačiose svarbiausiose rungtynėse. K.Mbappe puikiai supranta, kad turi sau kelti tam tikrus reikalavimus, džiaugiuosi jo progresu“, – Prancūzijos portalui „La Parisien“ teigė A.Wengeras.

Šiuo metu PSG užtikrintai pirmauja Prancūzijos futbolo pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.