Geriausiu Lietuvos treneriu išrinktas Valdas Dambrauskas: „Priimu tai kaip atsakomybę“

Savaitės pradžioje vykusiuose Lietuvos futbolo apdovanojimuose geriausių Lietuvos futbolo ir Lietuvos čempionatų treneriu buvo pripažintas Valdas Dambrauskas. Jam tai buvo trečiasis toks įvertinimas karjeroje – prieš tai geriausiu jis buvo pripažintas 2016 ir 2020 metais.

Valdas Dambrauskas<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Valdas Dambrauskas<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Apdovanotas Valdas Dambrauskas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Apdovanotas Valdas Dambrauskas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-02-05 11:22

Dabartinis Splito „Hajduk“ treneris dėl įtempto tvarkaraščio Kroatijoje apdovanojimų šventėje nedalyvavo, tačiau renginio dalyvius jis pasveikino vaizdiniu pranešimu.

„Noriu pasveikinti visą Lietuvos futbolo visuomenę su šiuo renginiu, šiais apdovanojimais ir pasidžiaugti, kad visi kartu galime vėl švęsti futbolą. Tai rodo, kad po visuotinės pandemijos, tų blogiausių laikų visada ateina geresni. Tai, kad esame čia, tai labai gerai atspindi.

Taip pat noriu pasveikinti visus nugalėtojus savose kategorijose, visus, kurie buvo nominuoti ir pasidžiaugti jūsų sėkme, padėkoti visiems, kurie dirba Lietuvos futbolui. Labai ačiū visiems, balsavusiems už mane, ačiū už palaikymą, už šį apdovanojimą“, – dėkojo strategas.

Jis taip pat negailėjo gerų žodžių ir savo bendražygiams, kuriuos taip pat įvardino kaip svarbią savo sėkmingo pasirodymo dalį.

„Noriu pasakyti, kad tai priimu ne kaip apdovanojimą, o kaip atsakomybę augti, tobulėti ir siekti dar didesnių pergalių. Futbolas yra komandinis žaidimas, o geriausiųjų prizas – tik vienas, todėl, turėdamas šią progą, noriu pasakyti „ačiū“ visiems žaidėjams, kurie dirbo su manimi praėjusiais metais, taip pat visiems, su kuriais apskritai esu dirbęs. Tik jų dėka galiu augti ir tobulėti.

Noriu padėkoti ir visiems savo kolegoms, visiems savo buvusiems kolegoms, asistentams, klubų vadovams ir visiems, kuriuos žinau ir kuriuos pažįstu, kurie mane palaiko ir su kuriais galiu dalintis džiaugsmu ar liūdesiu po nesėkmių.

Ypatingai noriu pasakyti „ačiū“ artimiausiems savo žmonėms, bendražygiams Mindaugui Nikoličiui, Mariui Skinderiui, Justinui Gasiūnui. Kartu džiaugiamės po pergalių, kartu liūdime po nesėkmių. Apdovanojimas, kaip mano, kartu yra ir jūsų“, – pasakojo V. Dambrauskas.

Specialistas taip pat išreiškė didelį dėkingumą ir savo šeimai.

„Neturiu tokių žodžių, kad galėčiau išreikšti savo dėkingumą savo šeimai – žmonai, sūnums. Jūsų besąlygiškas palaikymas verčia mane augti be jūsų negalėčiau būti ten, kur esu šiuo metu“, – mintimis dalinosi jis.

Sveikinimo pabaigoje treneris linkėjo sėkmės prieš artėjantį naująjį sezoną ir akcentavo, kaip svarbu yra išlikti vieningiems.

„Simboliška, kad toks apdovanojimų etapas rodo vieno etapo pabaigą, prasideda kitas etapas – ne už kalnų naujas sezonas, komandos rikiuoja gretas, treneriai dėlioja planus, žaidėjai ruošiasi, taip pat ir klubų vadovai rūpinasi biudžetais ir sąlygomis. Ateinančiam sezonui visiems norėčiau palinkėti stiprybės, sveikato, sėkmės, kūrybingumo, bet labiausiai visai futbolo visuomenei, trenerių bendruomenei norėčiau palinkėti vienybės.

Mes esame maža tauta, mūsų nėra daug, tik pagarba vienas kito darbui, vienas kito palaikymo, vienybės dėka mes galime būti stiprūs ir galime siekti pergalių futbolo aikštėse. Tegul išsipildo šis palinkėjimas ateinančiame sezone. Ačiū visiems už palaikymą ir mylėkime futbolą“, – sakė V. Dambrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.