Lietuvą su asmeniniu prizu paliekantis prancūzas: „Čia jaučiausi kaip namie“

Hugo Videmontas šios savaitės pradžioje vykusiuose Lietuvos futbolo apdovanojimuose atsiėmė dvi statulėles ir tokiu akcentu oficialiai užbaigė savo karjeros etapą Lietuvoje.

H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>E.Žaldario nuotr.
H.Videmont.<br>fkzalgiris.lt nuotr.
H.Videmont.<br>fkzalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 5, 2022, 3:59 PM

Žaidėjas iš Prancūzijos gavo prizus kaip rezultatyviausias praėjusio sezono A lygos futbolininkas (17 įvarčių), o vėliau į sceną lipo dar kartą – atsiimti prizo tapus geriausiu čempionato žaidėju.

„Žinoma, esu labai laimingas, yra svarbu laimėti šį trofėjų. Prieš dvejus metus, kai atvykau į „Žalgirį“, mano karjera ėjo žemyn.

Labai džiaugiuosi, kad Vilniuje man pavyko startuoti iš naujo ir laimėti šiuos titulus. Bet galiu tik pasikartoti, kad be savo komandos čia manęs nebūtų“, – atsiėmęs prizą kalbėjo dvejus su puse metu Vilniuje žaidęs H. Videmontas.

Atsiminęs savo atvykimą į Vilnių, jis teigė, jog tuo metu jo karjera nesiklostė sėkmingai, tačiau etapas Lietuvoje padėjo atgauti pasitikėjimą ir vėl pajausti savo žaidimą.

„Norėjau pradėti savo karjerą nuo nulio. Kai buvau jaunas, buvau talentingas, tačiau vienu metu viskas pradėjo eiti žemyn. Tada atvykti į „Žalgirį“ man buvo geriausias variantas ir geriausias pasirinkimas“, – sakė sportininkas.

Jis taip pat pridėjo, jog Lietuvoje jis turėjo puikias sąlygas, kurios visiškai pilnai tenkino ne tik jį, bet ir jo šeimą.

„Čia jaučiausi kaip namuose. Mano sūnus augo Vilniuje, čia praleidau dvejus geriausius metus savo futbolininko karjeroje. Miestas, senamiestis, sąlygos vaikams, mokykla – viskas čia buvo nuostabu“, – gerų žodžių mūsų šaliai negailėjo krašto puolėjas.

Visgi etapas Lietuvoje baigėsi – nuo šių metų H. Videmontas keliasi rungtyniauti į Kazachstaną ir startuos šios šalies čempionate. Nepaisant to, kad Lietuvoje jis buvo išrinktas geriausiu, prancūzas tikina, jog naujoje šalyje viską įrodinėti reikės iš naujo.

„Kiekvieną kartą futbole turi viską įrodinėti iš naujo. Nors čia buvau išrinktas geriausiu čempionato žaidėju, nuvykęs Kazachstane nemojuosiu šia statulėle, reikės dirbti ir viską įrodinėti iš naujo. Čia įrodžiau, kad esu geras žaidėjas, dabar tą patį turėsiu įrodyti ir Kazachstane“, – teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.