Cristiano Ronaldo pakartojo savo 2010 metų karjeros antirekordą

Anglų „Manchester United“ klubo puolėjas portugalas Cristiano Ronaldo pakartoja savo prasčiausią pasirodymą nuo 2010 metų – jis negali pelnyti įvarčio, socialiniame tinkle twitter pranešė „Sky Sports Statto“.

Cristiano Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 9, 2022, 8:04 AM

Futbolo žvaigždė pakartojo prasčiausią savo pasirodymą: jau penkiuose mačuose iš eilės 37-erių žaidėjas negali nuginkluoti varžovų vartininko. Pastarąjį kartą jis įmušė įvartį akistatoje su autsaideriu „Burnley“ 2021 m. gruodžio 30 dieną.

Paskutinį kartą tokia serija be įvarčių pas C.Ronaldo buvo 2010-siais, kai jis žaidė Madrido „Real“ gretose ir taip pat negalėjo įmušti penkiose rungtynėse iš eilės nuo gegužės iki rugsėjo mėnesių.

Vasario 9 dieną „Manchester United“ žaidė Anglijos „Premier“ lygos 24-ojo turo rungtynėse su visišku pirmenybių autsaideriu „Burnley“. Susitikimas baigėsi rezultatu 1:1. Rungtynes ​​portugalas pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolo ir į aikštę žengė 68-ąją minutę.

Sausio mėnesį buvo pranešta, kad C.Ronaldo buvo itin suirzęs, kai „Manchester United“ treneris Ralfas Rangnickas pakeitė jį per rungtynėse su „Brentford“.

Futbolininkas numetė jam duotą striukę ant žemės ir atsisėdo ant laiptelio šalia atsarginių suolo.

Sausio 20 dieną taip pat tapo žinoma, kad C. Ronaldo svarsto palikti Anglijos klubą, jei komanda nepateks į Čempionų lygą.

Vienas garsiausių planetos futbolininkų ketina perspjauti Madrido „Real“ žaidėjo Francisco Gento rekordą ir Čempionų lygoje triumfuoti šešis kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?