LFF Supertaurė „Sportimoje“ jau laukia pretendentų

Jau po kiek daugiau nei savaitės vyks kova dėl pirmojo naujojo sezono trofėjaus – Optibet LFF supertaurės. Iki mačo likus kelioms dienoms, trofėjus jau yra rungtynių vietoje ir matomas visiems futbolo sirgaliams.

LFF Supertaurė „Sportimoje“ jau laukia pretendentų 
LFF Supertaurė „Sportimoje“ jau laukia pretendentų 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2022, 8:27 PM

Akistata tarp Vilniaus „Žalgirio“ bei Marijampolės „Sūduvos“ dėl pirmojo sezono titulo vyks vasario 26 dieną 17.30 val. Vilniaus „Sportima“ manieže.

Mačui nenumaldomai artėjant, Supertaurės trofėjus atvyko į rungtynių vietą – Vilniaus „Sportimos“ maniežą – kur bus iki pat rungtynių ir kur jį iš arti pamatyti galės visi futbolo sirgaliai.

„Kova dėl Optibet LFF supertaurės trofėjaus oficialiai žymi naujojo sezono pradžią, tad artėjant rungtynėms perkėlėme trofėjų į akistatos vietą, kur jį pamatyti gali visi norintys.

Žinome, kad „Sportimoje“ kasdien apsilanko daugybė tiek jaunesnio, tiek vyresnio amžiaus lankytojų ir futbolo mėgėjų, tad tikimės, kad jie apsilankys ir rungtynėse“, – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

„Sportima“ arenoje trofėjus bus iki pat rungtynių vasario 26 dieną, o po mačo Optibet LFF Supertaurė atiteks naujiems šeimininkams – pernai trofėjų iškovojo „Panevėžys“, kuris po baudinių palaužė Vilniaus „Žalgirį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.