„Manchester City“ „Premier“ lygoje patyrė skaudų pralaimėjimą

Anglijos „Premier“ lygos titulą ginantis „Manchester City“ klubas namuose 2:3 (1:1) nusileido Londono „Tottenham“ ekipai.

 „Manchester City“ „Premier“ lygoje patyrė skaudų pralaimėjimą<br> AP/Scanpix nuotr.
 „Manchester City“ „Premier“ lygoje patyrė skaudų pralaimėjimą<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2022, 10:04 PM

Svečiai pirmąjį įvartį pelnė jau 4-ąją minutę. Po Heung-Min Sono perdavimo įvartį pelnė Dejanas Kulusevskis.

Rezultatą šeimininkai išlygino 33-ąją minutę. Hugo Llorisui nesugebėjus išmušti kamuolio toliau nuo vartų, šis nuriedėjo tiesiai Ilkay’ui Gundoganui po kojomis ir vokietis lengvu smūgiu kamuolį pasiuntė į tuščius vartus.

Vėl į priekį „Tottenham“ išsiveržė 59-ąją minutę. Ir vėl po Heung-Min Sono perdavimo vienas prieš vartininką atsidūrė „Tottenham“ puolėjas kuris nesunkiai pelnė įvartį. Šį kartą šioje pozicijoje atsidūrė Harry Kane’as.

Rezultatą „miestiečiams“ ir vėl pavyko išlyginti. Po VAR peržiūros už žaidimą ranka baudos aikštelėje teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į svečių vartus ir antrą teisėjo pridėtą minutę Riyadas Mahrezas realizavo baudinį.

Visgi, po 3 minučių „Tottenham“ sugebėjo pelnyti dar vieną įvartį. D.Kulusevskiui pakabinus kamuolį virš baudos aikštelės, H.Kane’as šoko aukščiau už visus kitus ir smūgiu galva pelnė pergalingą įvartį.

„Manchester City“ po 26 rungtynių turi 63 taškus ir antroje vietoje esančius „Liverpool“ futbolininkus lenkia 6 taškais, tačiau už juos yra sužaidę rungtynėmis daugiau. Londono klubas su 39 taškais po 23 rungtynių užima 7-ąją poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.